Esia15 Canım bende hep kaynar suyla yıkanırdım doktor a sordum o da ne çok sıcak ne de çok soguk olsun dirseginden ayarla dedi ılık diyorum diye kendini hasta yapma dedi sen yinede dikkatli ol ne soguk ne aşırı sıcak ortası
Birkalpdaha Esia15 ya evet canım hasta olucam diye de korkuyorum zaten buluttan nem kapar oldum hamilelik basladı baslayalı 🤦🏻♀️
Birkalpdaha Beyzakkvrak bende normalden baya aza düşürdüm ama işte dedigin gibi pis pis gezıyormusum gibi hissediyorum, namaz konusunda da bende özre girdigi icin beklemıyorum kesılmesını canım ne zaman gelecegı bellı olmuyor kı zaten 😏
Beyzakkvrak Birkalpdaha rabbim kabul etsin ibadetlerimizi dualarımızı inşallah . Bebeklerimizide hayırlı saglıklı sıhhatli bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin 🙏
Anonimane_150 Birkalpdaha sadece gebeliğin başlangıcında değil ilerleyen dönemlerinde doğumu başlatmak vs. İçinde aşırı sıcak du iyi değil canım
Periihsnva Birkalpdaha sicak ilk haftalarda katiyen olmaz hatta duwuk riskin varsa bekle biraz doktor bana sicak cay bile icmeme izin vermiyodu zaten biraz beklesen duwuk riskin ortadan kalksin istedigin kadar duw alirsin😍
Ssraa Ben haftam ilerledikçe resmen ılıktan soğuğa doğru döndüm. Sıcaktan çok buhar oluyor rahatsızlanıyorum ne çok sıcak ne çok soğuk olmamalı bebekler de ürküyorlar
Birkalpdaha Ssraa hafta ilerledikce vucüt ısısı artıyor diye dimi canım? Cok sükür ki havalar da ısınıyor da sıcak su derdım kalmayacak o zmaan🤲🏻
Canoglumbenm Birkalpdaha çok sıcak suyla duş almak zararlı ve oturarak banyo etme enfeksiyon riski artar. Ayakta duş almaya gayret et
Birkalpdaha Kyhnsnl58 ama benım akıntılardan cok daha faxlası canım lekelenmelerım kanamalarım oluyo hatta igne kullanıyorum o yüzden endiselerim fazla bir de ilki düşük olunca
Anonimane_150 Birkalpdaha şuan 39+5 olduk biz. Doğumu başlatmak için sıcak duş iyi gelir diye düşünmüştüm ama doktorlar aşırı sıcak duş önermiyolar. Ilık duş olmalı diyolar
Birkalpdaha Esia15 evet canım ya ilac kullanamıyorsun gecmiyor 😔 insallah sorunsuz geçer hamileligimiz🌸
Esia15 Birkalpdaha benim ilk üç ay berbat geçti aşırı bulantı falan birde üşüyünce daha da kötü oluyordum şimdi suyu ayarlıyorum işte
Pamukgirl Birkalpdaha evet canım kışın havalar soğukken ılık alıyordum hep üşüttüm ama çabuk atlstmıştım şükür
Birkalpdaha Pamukgirl geçmiş olsun canım çok şükür benım havalar cok sogumadan dogmus olacak yoksa bende senni gibi olurdum😢
Mlkemrecre Birkalpdaha canm benim de düşük riskim vardı doktorum sıcak suyla banyo yapmamı yasaklamıştı ki 5aylık olduk hala aynı devem ediyorum..sıcak suyu son aylarda daha çok öneriyorlar..öncesinde sıcak suyla yaparsan ya düşük ya erken Doğum yaşarsın..dikkt et geçmiş olsun
Birkalpdaha Mlkemrecre teşeşkkür ederim canım sana da geçmiş olsunn 😘 dikkat etmeye çalışıyorum ama üşüyorum 😢