ilky_yldrm Bizde girdik 20+5 haftalık olarak girmiştik şuan 23. Haftamızdayız. Her şey iyi çıktı çok şükür. İstanbul Koşuyolu Görüntüleme merkezinde girmiştik.
zehradem Kızlar detayliya aç ya da tok öncesinde nasıl gitmemiz gerekiyor yoksa sıradan kontrole gider gibi mi gidiyorsunuz?
Deniziimmm zehradem tok canım özellikle tok ben 3 kez çıktım odadan uyuyordu bızım Minnoş Dr uyanmasını istedi ama nafile 😃
Tgc_ozmun [silindi] ya da renk konusunda sorun yaratmayacak şeyler alınmalı 😂 sonra 1-2 kısa süreli bi şok alışma süreci oluyor çünkü 😊😊
Rrraaaiiinnn RumeysaAkd valla kalp için ayrıntılı ben bakmıyorum genel bakıyorum deyip durdu ama kendi doktorum yeterli bakmış dedi gitmedim allah korusun hepsinin bebislerim inş. Saglicakla dogsunlar
Eylulmom Bende 20.haftamda yaptırdım 200 tl ilgi hastanesi istanbul bişey çıkmadı Allahtan en fazla 30 dk kalmışımdır odada
RumeysaAkd Rrraaaiiinnn evet onu bana da söyledi gene de içiniz rahat etmiyecekse gidin tabi ki ben gitmedim daha zaten 37 haftalık oldum
Rrraaaiiinnn RumeysaAkd maşallah baya ilerlemiş sizin süreç ben 25 oldum hayırlısı ile Daha var ama heyecan her gün fazlaca artyor sağ-salim kucaginiza alın inş.
Gulgulcan Fenci Canım devlet hastanesini arıyoruz ve detaylı ultrason için randevu almak istediğimizi mi söylüyoruz
Fenci Gulgulcan yok canım malesef önce devletteki kadın doğuma gidiyorsun o seni muayene ediyor sora radyolojiden muayene tarihi alıyorsun