buketcift2201 Ezgiix12 Yaptırmadan bir sorun olmaz ama yaptırıyorlar genelde bebekte bir sıkıntı var mı her şey normal mi gelişmesi nasıl kolu bacağı filan bunlara bakılıyor
buketcift2201 AselAlaraa Bende dün girdim herşey yolunda çok şükür 500 gr mış boyu ya 26 cm kendini göstermedi ki bir fotoğraf çekelim plesanta ya denk geliyor Du düzü 😋🤦🏻♀️😍
merve1777 buketcift2201 bende dun girdim plazentaya bakıyordu aynen ama domtor cok ugrastı iki tane poz yakaladı😍 3 boyutlu
zhrgzl Ben de bugün gireceğim. Üniversite hastanesinde ücretsiz fakat bizimkine doçent Bakacağından 150 tl dediler.
melegiminannesi buketcift2201 biz girdik 2 gün önce https://i.hizliresim.com/pbyk2r.jpg buda yüzümüz 💙😉 oğlum birazcık cirkin suanlık ama olsun 😉💙 ama tek sıkıntımız rahme giden sağ damarda kan akışı cok hızlı dedi bebe asprini yazdı 32. Haftaya kadar kullanacaksın dedi tansiyonuna dikkat et yemene icmene dikkat et dedi
Belirsiz5217 Derya51 bana da başta öyle söylemişti 2 hafta sonra yaptır sonra 2 hafta sonra da kontrole gel bana göster demişti ama gittiğimde muayene kaydı açtılar bana ve şaşırdım boş yere ücret ödemiş oldum anlayacağınız
Rrraaaiiinnn RumeysaAkd merhaba ben de oraya gttim detaylı için sağolsun inceledi ama illa tepecik gt deyip durdu ben oraya gymedim kendi doktorum herkese öyle söyler ama incelemiş yete4li dedi
Eminehm Muser Hemen hemen çoğu hastane yapıyor canım devlet olarak ama baya bi önceden randevu alman lazım ben 16 haftalıkken yeşilyurda gittim ve geç kaldın randevu yok dolu dediler normalde 9 eylüle gidiyorum orada ücret alıyorlar 100 150 tl gibi galiba
Yegino Herhangi bir Medical Park hastanesinde detaylıya giren var mı acaba ücreti nedir aradım ama öğrenemedim sadece muayene ücretini söylediler 🙁
DEF_ikiprensbirprensesmom Yegino Pendikte 650tl dediler bana pazartesi normal kontrolüm var gittiğimde doktoruma soracağım tekrar
Aysll Arzumms ben hem devlete hem özele gidiyorum devlette hiçbir ücret almıyorlar organ taraması dedikleri testi yaptırdım bn
Aysll Deniziimmm bn 150 liraya yaptırdım bir hafta önce iki hafta sonra tekrar gidecem o zaman ücret ödemeyecem