Neylin ALLAH nasip ederse bir kızım olacak ve 34+1 haftalığım.isim gerçekten kısmetmiş onu anladım ,bekarken yada hamile kalmadan önceki hayalimdeki tüm isimler gözümde soğuduğu İçin isim konusunda bayagı sıkıntı yaşıyorum .İki isim bırakacağım ve ilki bir mani olmazsa VERA olacak (bir yakınımın sürpriz olarak yaptırdığı bebek çikolatasına da yazmış olması sebebiyle değiştiremem de artık 😬)ikinci isme bir türlü karar veremiyorum .yeni Nesil İsimlerden Asel,Lina ,Mina ,defne ,ALya,mira vs isimlerden olmamak şartıyla Vera ya uyum sağlayacak ,anlamı kesinlikle güzel olacak isim önerilerinizi rica edebilirmiyim .kökeni hiç önemli değil ,Türkçe ,Arapça ,Kürtçe ,Farsça vs farketmez sadece anlamı güzel ,ahirette isim koyma görevi nedeniyle hesaba çekilmeyeceğim ama aynı zamanda şanslı uğurlu güzel bir isim arayısındayım (ve n harfi içermeyen bir isim olursa sevinirim )😬bu arada benim aklıma gelen tek isim didem oldu ama o da tam sinmediğinden sizlerden de fikir almak istiyorum .hepinize tek tek cevap yazamayabilirim o yüzden şimdiden yorum yapan herkese ALLAH razı olsun dileklerimi iletip , cok teşekkür ediyorum ❤️🙏
Merve6475 Neylin ben eger gebe kalırsam kızım olursa Asya düsünüyorum yanına bir isim daha tabi Asya’nın bi anlamı olmadıgı icin yanına düsünüyorum canım ikinci ismi birde ikra adı hoşuma gidiyo
Slnrhz Neylin Meryem vera çok güzel bi isim tanıdğm Meryem vera da bal gbi tombiş bembeyaz bi kız çocuğu
Neylin Gezmeci Neva ismi kulaga hoş geliyor canım ama posta da belirtmiştim ismin içinde n harfi olsun istemiyorum :(
Neylin Gezmeci kulaga hoş geliyor,kökenine ,anlamına bakacaklarım listesine yazayım 👍👍çok sağol canım ❤️❤️
Neylin Gezmeci amin canım ALLAH razı olsun ,hamilemisin bilmiyorum ama hamile isen RABBİM sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH ,eğer değilsen de tez vakitte hayırlı bir evlat nasip etsin 🙏
Gezmeci Neylin 10 haftalık hamileyim canım :)Rabbim hepimizin yavrularını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bizlere hayırlı ve güzel ömür versin evlatlarımızla☺️
Neylin Gezmeci aminnnn İNŞALLAH canım ve olmayan tüm evlat hasreti çekenlere de tez vakitte hayırlı bir şekilde evlat sahibi olmayı nasip etsin İNŞALLAH 🙏
Neylin Merve6475 İNŞALLAH tez vakitte gebe kaldığın haberini paylaşman nasip olur İNŞALLAHHHH🙏Asya ismini annemde söyledi ,kulagada hoş geliyor ,hatta ben ikinci ismi annem Vera yı bir sebepten içine sindiremediği İçin bırakacagım ama sizinde belirttiğiniz gibi bir anlamı Yok :( 🤷♀️
Zmrtbdk Merve6475 canım Asya’nın anlamı olmaz mı hiç? 🤗Yüzyıllardır birçok medeniyete ev sahipliği yapmış,dünyanın en büyük yüz ölçümüne sahip kıtasıdır Asya.Hala da tüm sömürgeci devletlerin gözü Asya’nın yeraltı ve üstü zenginliklerinde.Ay daha ne olsun.Gönül rahatlığıyla konabilinir 😁
Neylin Slnrhz ay çok sevindim ,Vera isimli hiç tanıdığım Yok ve ben ismin kişiliğe kadere etki ettiğine inananlardanım ,İNŞALLAH Benim kızımda önce imanlı ,sağlıklı ve sonrasında bahsettiğiniz melek gibi tatlı birşey olur teyzesi 🙏❤️
Merve6475 Neylin inşallah kuzum çokça amin 🙏🙏 aynen canım eşim çok istiyo asyayı dedim o zaman ikinci ismini yanına güzel anlamlı bisey koyarız dedim olmadı sende öyle yaparsın kuzum birisi anlamlı olsa yetermi bilmiyorum tabiki
Slnrhz Neylin inşaaalllah inşaaalllah hayırlı evlat olsun bizim veramız çok akıllı uslu bi kız tospik tek kusuru tospikliğinden dolayı biraz geç yürüdü 🤣
Slnrhz Neylin isim olarakta Meryem Vera çok hoşuma gidiyor anlamlarına çok güzel ama bnm kuzenimin kızı ondan koyamıyorm bnmde kızlarım olacak birine beyza ahsen birinede feyza sare koyacaz
Neylin Merve6475 bende biliyorum desem yalan olur ama tahmin yürüterek dinen konulan tüm isimlerin anlamlı olması gerektiğini düşünüyorum .yine de son noktada bulabilirsem,bir bilene danışacağım kısmetse
Neylin Slnrhz ay tam hayalimdeki çocuk,☺️☺️☺️sağlıklı olsun da geç yürüsün sorun değil hatta olumlu acıdan bakarsak geç kosturmusbolacak arkasından 😂RABBİM sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınızı 🙏Ahsen ismi de güzelmiş onu da yazabilirim anlamı bakılıp araştırılacaklar listesine
Slnrhz Neylin anlamını hemen söylim kuranda 50 yerde geçiyor anlamı en güzel demek en güzeli çağrıştıran