Merveyazici Ah canım arkadaşlarım iyi geceler hepinize ☺️ 👋🏻👋🏻 28 Mayıs da sezaryen olacağım ama belime vurulacak iğneden sanki biraz korkuyorum acısı nasıl acaba :/ ? Cok ağrılı bir işlem mı ?
yagmurtpl Merveyazici videolarını izledim dün, uyusturucu iğne vuruyorlar öncesinde, hic hissetmşyormuşsun
Hsrtm Merveyazici 4 günlük Doğum yapmış olarak söylüyorum hiç fark etmiyeceğin şeylerden biri beline iğne vurulması merak etme
Hsrtm PrensesimDoga canım sontayı uyuşturulduktan sonra da takılmasını İstiye bilirsin o zamn zaten hiç birşey hissetmiceksin
GizemBurak Hsrtm ayy insallah benmde oyle olur pzrtesin gdcm brnfr boyle guzel seyler duymak cok rahatlatio beni bnm ilk birde
melekbulbul Chan ayni seyden ve korkumdan dolayi bende genel anestezi olucam. İlk uyandiginizda cok buyuk bi agri ile mi uyandiniz??
Benay Merveyazici ayyy yok hissetmiyorsun bile sonda da öyle ağrılı değil hiç korkma 2 dakikada hakediyorlar
Ikimelekannesi melekbulbul iki tane genel anestezi oldum hiç öyle uyandığım zaman şiddetli bir agrım olduğunu hayırlamyrm yanı kolay değil amelıyattam cıkıysn Ağrı illaki olacak ama öyle felaket değil zaten serumlar falan oluyor sadece sersem gibisin biraz 😂 üçüncüsünüde genel istiyorum kısmetse
Chan melekbulbul Biraz şiddetli bir adet ağrısı gibiydi, odaya gelince ağrı kesici yaptılar, bir daha da dikiş yerlerimde harekete bağlı sızlama dışında bir ağrı yaşamadım, ameliyathane de ayıldım ve odama bilincim açık girdim 😊
Merveee277 melekbulbul ben spinal oldum çok rahattı bence genel olma uyanma aşaması hepsinden kötü diye düşüyorum. Bel ağrım hiç olmadı biraz omzum ağrıdı narkozu atmak için bol kahve içtim ve yastığı yükseltip yattım.
Skryszn Merveyazici 31haftalık acil sezeryana alındım Hiç birşey hissetmedim Ne öncesinde ne sonrasında