FSCMK Kızlar ellerim bugün uğuşuyor sizde de oluyormu bu olay 19 haftalık hamileyim biraz tedirgin oldum
Srfn11 FSCMK Eller uyusuyor parmaklarimi citlatamiorum bile agridan ellerimi acip kapatirken ozellikle sabahlari cok agri yapior ayak tabanlarimda ayni sekilde
Premsescik FSCMK bndede sinir sıkışması var ellerim uyuşuo kasılıyor sabahları kapatamıyorum bile elimi bide sağ elim
Menis21 FSCMK Benimde sol kalcak uyuşuyor yatmaktan mi bilemedim uyuşuk bi geçiyor bi oluyor çok sinir bozucu
Premsescik FSCMK benimde aynı bide hamilelikte karpal tünel sendromu oluyomuş benimkide ondan bazılarında hamilelikte cıkıyomuş doğumdan sonra geçiyomuş seninki öyle birşey olabilir belki
FSCMK Menis21 senin bebeğin küçükse ondandır banada oluyordu öyle fazlada aynı pozisyonda kalmaktan o
Hilalllllll Sol elim bileğim uyuşuyor bileğimde elektriklemnme oluyor 31 haftalığım bugün doktora gittim normal olur dedi karpal tünel sendromuymuş magnezyum alıyorum ama geçmedi Doğum sonrasını bekleyeceğiz artık
Gizemuhsinn Bugün sordum doktora kızlar hamilelikten dedi. Hatta bazıları o kadar ki gece uykudan uyanıyormuş. Benim de sol elimde özellikle çok fazla oluyor gece yatarken bileğin düz durması gerekiyormuş bizde uykuda olduğumuz için farketmiyoruz sinir sıkışıyormuş iç bilekte bu da sabahları şişliğe uyuşmaya hissizleşmeye neden oluyormuş ama hamilelikten sonra kendiliğinden geçiyormuş 😌😊🤲🏽
FSCMK Gizemuhsinn sevindim canım daha yeni elimi dümdüz açamadım kaldı öylece biraz masaj yaptım o iyi geldi