HappyUmm kesinlikle hyir 3gun once dogum yaptim o kdar zorladim ki onlari doktorumu soylemedigim sey kalmamistir acidan kac kere sezeryan istedim zorladim resmen ebeler iletmis kabul etmemis hacer hanim ilerlemesi guzel diye dogum sirasinda kac kere kizdim birinde hata cekin ellerinizi diyede bagirdim helsine beni hic germediler cekdiler sakincene konustuk sonra ellerimi koyabilirmiym dedi hacer hanim geri koydu ve devam etti dogru teknigi anlattikdan sonra 3kere ikinmamla geldi ayrica ilk dogum olmasina ragmen kesik atmadi kes diyede dedim kes diyede diretim kesmedi sadece ilk basta dogru ikinmadigim icin yirtiklarim olmus bi kac tabe neyse dikilirken konusuyoruz Hacer hankm dediki sezeryan icin cok diretmisin bak aksama kadar gelmedim yanina duymamis olarak oluym diye dedi bende evet dedim oyle oldu hic germediler beni gayet guzel cumlerle devam ettik hatta ebemizin minciklamadik yerini birakmadim o aciyla kadin kik demedi sonradan aklim basima geldi napiorum ben ya diye kusura bakmayin dedim ebemiz gayet guleryuzle koluma dokunma gerisi onemli degil alikinim ben dedi😄😄😄