uzunkirpik1728 Merhaba arkadaşlar. Karnım çıkmaya başladığından beri hep aşağıda hiç yukarı çıkmadı. Başlarda dedim sonraları çıkar yukarı ama 31+4 olduk hala aşağıda, herkes diyor aşağıda değil mi, çok aşağıda falan filan.. Kasıklarıma çok baskı oluyor... Gerçi Dr kontrolde onunla ilgili birşey demedi ama var mı benim gibi olan? Sorun olur mu acaba?
Htcgkn7301-- uzunkirpik1728 Benim de aynı bana da diyorlar millet memnun olmaz sağlığı yerindeyse boşver
Deryarslan uzunkirpik1728 aynen canım bana da aynı şey söyleniyor bugün doktora gittim doğum pozisyonuna girmiş başı aşağı donmuş karnım küçük top gibi ama aşağıda..32+3uz
Elif7781 Dezehs ben oğlumu asagi da kizimi da suan baya yukarı da taşıyorum cinsiyetle pek alakasi yok bence
uzunkirpik1728 Deryarslan benimde aynı öyle küçük top gibi ve aşağıda ve başı aşağıda demişti 1-2 hafta önce ama sürekli dönüyormuş gibi hissediyorum bakalım son durum ne olacak
uzunkirpik1728 Zehrammm yani bundan sonraki hamileliğimizde de mi böyle olacak yoksa bebekle mi alakalı acaba?
ozgeoznur Benim de öyle aşağıda karnım cinsiyeti de erkek ama bence aşağıda olması iyi doğumumuz kolay olur diye düşünüyorum, doktorum riskli bir şey yok dedi ☺
uzunkirpik1728 Yusbur bende öyle biliyordum yani doğum yaklaştıkça iner diye ama ilk karnım çıktığından beri hep aşağıda
Aryaalina uzunkirpik1728 benim oğlum olacak ama kızımda karnım yukarıdaydı top gibi şimdi aşağıda gibi duruyor
uzunkirpik1728 Aryaalina ha yani ilk hamilelik öyle diye sonrakilerde öyle olacak diye bir durum yok?
Deryarslan uzunkirpik1728 çok hareketli özellikle iki gündür Dr a sordum normal dedi nstde de sancı yok.sıkıntısız zamanında gelirler inşallah
Zehrammm uzunkirpik1728 bilmiyorum ama benim hamileligin başından beri aşağıdaydı bence bütün hamileliklerdr böyle olur karın yapısıyla alakalı
Yusbur uzunkirpik1728 benim 31 de indi canım yukarıdaydı şimdi baya indi yani artık aşşağıda hissediyorum hareketlerini falan bebeğimin bilmiyorum cinsiyetle alakası var mı
uzunkirpik1728 Deryarslan ha iyi çok şükür..🌸 uygulamada gününün %90’ını uyuyarak geçirir diyor ama sanki daha az uyuyor