Denizgiller Ya kızlar 3 5 gündür bebeğimi çok şükür hissediyorum ama sürekli kasıkta hiç göbeğimde hissetmedim hep alt tarafta ve de çogunluk sağda yarın doktor kontrolüm var yinede yaşayan var mı merak ettim
Sevimlisevimli Denizgiller çok normal o haftalarda kasıkta hissetmeniz.Cunku rahim aşağıda.Ben 30 haftalık oluyorum yarın birkaç haftadır göbek deliği üzerinde hissediyorum.Endiselenmenize gerek yok.
Robinronya Denizgiller bende de aynı ağrılar var hatta dıştan hafif kaşıklarıma dokununca ağrı hissediyorum . 16+4 deyim. Ve inanılmaz bel ve sırt ağrısı 😶😔
Denizgiller Deletedmom133 ilk başlarda hareket eidyor heyecanıyla hiç umursamadım ama hep aynı yerlerde endişelendim biraz
Deletedmom133 Denizgiller bebeğinin tadını çıkar benimki hep solda aşağıdaydı şimdi de sol yukarda sağa geçmiyor nerdeyse 🤗
Denizgiller RdvnMlkn normalse sorun yok canım evham işte akşamdan beri google amcada arayıp duruyorum nedenini😂
Denizgiller Deletedmom133 Aynen canım benimde sağda çok nadir ortada hissediyorum senin cinsiyet neydi minnoşun
Denizgiller Sevimlisevimli içim rahatladı canım çok teşekkürler cevap için Allah bir nefeste kurtarsın sizi 🤗
Denizgiller Ayzz oo az kalmış seninki canım Allah bir nefeste kurtarsın🤗adanadasın sanrm bn batmanda yaşıyorum ama annemler adana da bende orda doğum yapacam nasipse doğum ücretleri nasıl özellerde araştırma yaptın mı?