AselAlaraa Bahargulu cnm farketmz kaç tane olduğu bunu vicdanınızı rahatlatmk için yapıyosnz iki üç ne fark ederki bırak lğtfn.
Atikeemre14 Maglesef bende sızlerdenım ama ben 1 yada 2 gunde onceden 2 paket sıgara ıcıyordum sımdı sukur uzun yol kat ettık mıgren ataklarına karsı 🙈
Bahargulu Dlrkzy oruçmu tutuyosun canimm ben 10 haftalik hamileyim ama tutmuyorum insan kendini sucluda hissediyor
Dlrkzy Bahargulu ben tutuyorum canım herhangi bi problem yaşamadım doktorumda karışmadı 27 haftalığız
Suleguless Bahargulu canım Rabbim hamileye orucu farz kılmamış. Tutsan da farzı yok. Kazasını veririz umarım ☺️
Emelecrinkeser Birazdan tepki yağacak valla kusura bakmayın sizin evladıniz kötü yorum yapamam bende içtim fakat çocuğum için bıraktım günde kaç tane olursa olsun içinizde bı canlı var siz bunu düşünerek bırakmak isterseniz zaten bırakırsanız bende çok cabaladim bırakmadım ama tuttum kendimi çok savaştım sonunda bıraktım Allah yardım ediyor inanın bana doğacak çocuğunuzu düşünürseniz herseyi yapabilirsiniz sadece biraz güç gayret inşallah bırakırsanız
Nisanurnur Bende normalde içen biriydim ilk ogrendıgımde vıcdan azabı cekerek ıctım ama cok sukur 2 ıncı ayıma gırmeden bıraktım onları dusunmek zorundayız Siz isteyin rabbim yardım ediyo
Esezgin Kızlar winstonun one diye bi sigarası var içindeki her şey 1 mg ben de içiyorum bırakamıyorum en son onu buldu eşim
GulsahMulayim Bahargulu içiyorum 🙄 bırakamadım, günde 3’e indirdim tabi ama bu kadar oluyor yaaa. Hatta canım deli gibi nargile istiyor 🙈 sabrediyorum.