Elifelif49 Kızlar 1 ay önce sezeryanla doğum yaptım ve göbeğim kaldı korse giyinecem ama kime sorsam geç kaldın diyo geçmi kaldım işe yaramayacak mı 🙄
Pamuk34 Elifelif49 dogumdan 5 gun sonra baslamaniz lazimdi bende gec kaldim Sezeryandan sonra 1 ay sonra bi ise yaramadi. Artik İkincide 5 Gun snra baslicam bakalim belki toplar😂
izmirlibianne Elifelif49 Hayir canim geç kalmadin ben 5 aylikken takmaya baslamistim 1 seneye tüm kilolarim ve göbeğim gitmişti ben plates ve ardindan 1 yip sonrasi fitnesa gittim gobek falan kalmadi yumusakti karnim taş gibi oldu o senin elinde spor mutlaka yap sporsuz zayiflarsan gobek gits bile yumusak olur karnin
[silindi] Elifelif49 hayır sezeryanda kırkından sonra iyi arkadasım erken taktı dikişleri hep mahvolmuş lazer olmasına rağmen. Takmayan arkadaşımda oldu su an karnı dümdüz ekmegi kesin bir ay kesinlikle işe yarıyor
FSCMK Elifelif49 benim ablalarımda sezeryan oldu eve geldiklerinde korse değil ama bir şalla karınları bağlamışlardı sıkınca sonra korse kullandılar
Pamuk34 Tugcehar87 baya cnm malesef :( suan karnim cok duruyor 5 Ayligim ama oncesinde zaten 3 Aylik Gibiydim ama soz yinede bence takin herkesin yalisi farkli belii sizin ki toplar
Tugcehar87 Pamuk34 napalım artık oğlum okuyup para kazanınca anasının göbeğini küçültmek için liposakşın yaptırır 😂
Pamuk34 Elifelif49 herkesin farkli yapisi cnm tak belki sizde toplucak denemeden bilemeyiz canim takin daha sicak dikisler toplar belki
Pamuk34 Elifelif49 sıkı olmasi gerekiyor baya sıkıysa olur o karni ici toplucak tshirt giyince duz duruyosa olmustur😂
izmirlibianne Elifelif49 sezeryan olduğum icin 5 .aydan önce takma dediler spor yapma korse kullanma dediler sagdan soldan bende cahildim 21 yasinda korkumdan anca 5. Ayda taktim.🙈😄 simdi nasipse 2.ye hamileyim doğsun hemen dr a sorup takicam canım👍
[silindi] Elifelif49 o bir hafta sonra taktı su an cok pişman bence bir ay yeterli bi süre dikişlerin iğleşmesi açısından
Elifelif49 izmirlibianne hadi hayırlısıyla al kucağına yavrunu canm ben doktora sormadım sorsam sen bilirsin dicek gerek duymuyorum 🙃