Snrr geçmiş oldun canım. Bizdede benzer durumlar yaşandı. Evlendik eşimde varikoselden dolayı problemler vardı cinsel isteksizliğimiz var vs. Bebek istiyorum ama ayda bir kez bile birlikte olmadan nasıl hamile kalabilirim. Sonuçta eşimle detaylıca konuştuk bu böyle olmaz çaresine bakalım dedim. Prof doktorlara göründük varikosel var ama bebek sahibi olabilirsiniz sperminiz var ve hareketleri baba olmak için yeterli dedi. Daha da güçlendirmek için yurtdışlarından gelen dünya para vitaminler içirdik, besiye çektim fena besledim vs 🙈 ama yine de hamile kalamadım. Sonra benden de rahim ultrasonu mu ne ondan istedi doktorum ve rahim ağzım kapalı çıktı 😭 bu şekilde gebe kalamazsın ameliyatla açmamız lazım dedi doktor. 2 sene eşimin varikoseliyle uğraştık meğer bende de sıkıntı varmış. Bu haber bana ağır geldi başladım ağlamaya 1 hafta 10 gün 24 saat ağladım ve sonunda psikolojimi bozdum anksiyete bozukluğu yaşadım psikiyatr 6 ay ilaç tedavi verdi ve tedavi bitince 4 ay hamile kalamazsın dikkat et ilaçları vücudundan atman gerek dedi. Velhasıl tedavimi oldum ilacı bırakma evresinde eşim birgün yumurtlama dönemimde gaza geldi bu çocuk olacak diyip beni yatağa attı ve o gün hamile kaldım 🤣🙈☺️ Şimdi minnoş kızım 24 haftalık oldu. Çok uzattım ama işin özü şu; hem eşin hem de sen gerekli tedaviyi olun sonrasını akışına bırakın. Henüz yaşınız genç, olsun diye uğraşınca bazen olmuyor. Günlük hayatınıza bakın yumurtlama döneminde de boş geçmeyin çalışın gerisi geliyo zaten. Hepimize çok geçmiş olsun 🙏🙏🙏🙏