DnzNhr sevgitekes hayırlı olsun canım benimkide %90 kız dedi 13+2 de ama ben renkliye girene kadar bekliycem😂 ona göre alışveriş yapıcam🥰
sevgitekes DnzNhr ayn bekleyin alışverişin acelesi yok bence dört hafta sonra yine gidicem o zaman da kız derse başlarız bizde
sevgitekes Senemunlu ayn ya altı haftalık gebeydim isim düşündü kıza elif nur dedi erkeğe bi türlü bulamadı içine doğmuş demek 😊
Lamelif sevgitekes 15 haftalık ve netleşmemişse %90 kızdır. Benim ilk bebeğim 12. Haftada kesin erkek dedi şimdiki 18. Haftada netleşti ve canım kızım geliyor 🌸
sevgitekes Lamelif bugün Ztn doktorum kız dedi bacak arasını gösterdi boş dedi kızım geliyo benimde hayırlı olsun sizindr
Gungu_gunayy sevgitekes hayırlı evlat olsun size inşaAllâh sağlıkla kucanıza almak nasib olsun canım kaç haftalıksın belli etti kendini🥰
sevgitekes Tugba12345 tuğba hanim kesin derken nerden anliyorsunuz bize kız dedi başka doktora da gorunucem emin olmak için hala erkek diyenler var bana iki kere erkek demisti 16 da kız dedi
Tugba12345 sevgitekes baş yapisindan ve kemik yapisni erkeğe benzettim. doktor dglm soncta ve sonnda güldm farkndaysnz ciddi sekiilde kesin erkek diyemem ztn.