Kubra9595 sevgitekes hayırlı olsun cnm bizde kizimiz olcani ögrendik 2 gün önce hersey erkegi gösteriyordu ama kız saglikli bi sekilde dogsunlar ins 😊
Cgdmk123 sevgitekes hayırlı olsun kız olacakmış çok sevindim bizde 14+4te gittik erkek denildi yine öncesindede %60 erkek denilmişti ama pipi göstermedi doktor bi umut bekliyorum kız denilmesini🤭 çin takvimi filan ne gösteriyordu sizin
sevgitekes Cgdmk123 çin takvimi kız demisti bir türlü inanmamistim erkek hissettiğim herkes öyle dediği için ama doğru çıktı
Cgdmk123 sevgitekes hayır ilk gebeliğim ama kendimi bildim bileli kız bebek hayalim vardı erkeğe alışamadım🤣
Pamuk34 sevgitekes hayirli olsun canim benimm ismide cok guzelmissss 🥰 ilk cocugu kiz olan ev bereketli olurmus nasipse ikinciye oglun olur belkide benim oyle oldu iyiki ilkim kiz o kdar yardimci ki bana gozunuz aydin 😊🥰❤️
sevgitekes Pamuk34 Saolun amin inşallah bizde sevindik bi kızımız oluyo bide oğlumuz olursa yeter sağlıkla gelsin 🙏😊
Pamuk34 sevgitekes sizin ikinci mi ben ilk saniyodumm 🙈 hayirlisi canim devir cok degisti artik kizina erkegine degil hayirli olmasina bakiyoruz 🥰🥰🥰
Gulgulhan34 sevgitekes sevgiiiiiiiii çok sevindimmmm💋💋💋🤲🏻 allah analı babalı büyütsün😋😊 benımkininde cinsiyeti belli oldu. Ve Çarşamba serklaj ameliyatımı oldum.. ama basit bişey sanmıştım çok ağrılı geçiyor benımkiii😕🙁