Deniziimmm Derya51 cümlemizin inş evlatlarını canım inş 😊 Dr hiçbirsey sormadım o kadar güzel anlattı ve o kadar çok ilgilendiki bazı anneler çok soru sorduğu için Dr lar uzatmıyor tavsiye ederim sadece Dr dinleyin 🌸🤗
Pamuk34 Zeytinusss sistir belki cnm ya dogsun anlasilir😂 bnm kizimin basi cilek gibiydi dogdu oylede Dogdu 5 6 ay sonra normale Dondu misal😂
Zeytinusss Pamuk34 maşallah canim😍 benim korkum eşimin babası ve onun annesinin burnunun onu sis ve yamuk😅 onlara benzemesin yaa küçücük bebek ondan biraz trsmiyor degilim
Deniziimmm Pamuk34 canım ben ilk oğlumda 18 yaşındaydım ve dediğin gibi kıpır kıpırdım uyku asla yoktu bunda tam tersi 😊 maşallah size olmasın zaten kötü gece uyanık gündüz uyku hali kötü
Bebisimbebisim Pamuk34 hayirli olsun canim neden gezmicem dedin kiz erkek karisik mi dediler sana da cinsiyet icin 🤔😁
Pamuk34 Bebisimbebisim yok bana hic kiz demediler hep erkek dediler ama burdaki yorumlar yuzunden hep😂
Ayesray Pamuk34 maşallah sağlıkla kucağına aldığın günleride görürsün inşallah🤲🏻 Ayrıntılı 40₺ mi dedin neden bu kadar uygun🤔
Pamuk34 Zeytinusss yok bencnm sende ne guzel burnu var cinsiyeti ogrenene kdr yedik kendimizi ogrendik aman ultrosanda bisi cikmasin dedik oda tmm smdi tek derdimiz burun olsun degisir daha ne sekillere girer o
Guzel_ailem Pamuk34 ben renkli ultrasona girmedim merek ettim renkli de nasıl çıkıyor nasıl görünüyor
Pamuk34 Guzel_ailem bende girmedimki cnm ama yorumlarda resim paylasti arkadas renkli resmi var yukarda bakin