Guzel_ailem Pamuk34 ben renkli ultrasona girmedim merek ettim renkli de nasıl çıkıyor nasıl görünüyor
Pamuk34 Ertugunannesi normalde 20 haftalik orda 20+3 cikti kiminde dshs az oluyomus belli olmuyor dedi
PirayeAkca Pamuk34 sorma ama full babaya benziyor yani o kadar çile çektim kusa kusa canimi cikardi bari burnunun ucu bana benzeseydi ne diyim ki 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Pamuk34 Zeytinusss nasilsa oyle oluyor ya benim kiizimdada nasilsa oyle oldu simdiki resimde kizimin burnuyla ayni zatn 😀
Gulzade Pamuk34 Allahm masallah yanak mı onlar oyleee ayyy yesinler senii. ALLAH kucagina almayi nasip etsin insallah 😍💕
Zeytinusss Deniziimmm ayy resmen koca burunlu olacak küçücük bebeğim 😅😅 kayınpeder ve eşimin babannesi aynı resmen burunalri inşallah küçülür yapacağım bunu😅
Zeytinusss clmmmmm bı arkadaşta öyle yazmış canım gerçekten küçülür mu acaba sıkınca 😅😅 deneyecek inşallah hayırlısı ile gelsinde dunyaya💕
Depresif_polyanna Zeytinusss benim minnagin da burnu büyük 😁 doktorum büyüyünce estetik yaptırır dedi 🤣
Pamuk34 Zeytinusss sistir belki cnm ya dogsun anlasilir😂 bnm kizimin basi cilek gibiydi dogdu oylede Dogdu 5 6 ay sonra normale Dondu misal😂
Derya51 Deniziimmm Allah esirgesin ne kadar güzel görüntü vermiş maşallah bize de böyle görüntüler versin inş yavrularımız
Deniziimmm Derya51 cümlemizin inş evlatlarını canım inş 😊 Dr hiçbirsey sormadım o kadar güzel anlattı ve o kadar çok ilgilendiki bazı anneler çok soru sorduğu için Dr lar uzatmıyor tavsiye ederim sadece Dr dinleyin 🌸🤗
Deniziimmm Ertugunannesi siz gidince yine sorun bi canım bazen yazılıyor fazla asistanlar atlıyor Dr uyarıyor
Deniziimmm Pamuk34 canım ben ilk oğlumda 18 yaşındaydım ve dediğin gibi kıpır kıpırdım uyku asla yoktu bunda tam tersi 😊 maşallah size olmasın zaten kötü gece uyanık gündüz uyku hali kötü