Eşim şarkı söylüyo ağlama bebeği m ağlama 3 gün kaldı bayrama diye 😂 Gercekten 3 gün kaldı doğuramıyorum kasıklarımda ağrı oluyo geçiyo nezaman doğuracağız biz yoksa sezeryanmı olucam anlamadım 😒 Çarşamba randevum var doğmazsa gidicem mecbur benim gbi olanlar varmı canlar belirtiler varmı gelin konuşalım yaaaa salı günü gittiğimde oğluşum 3 bucuk kiloydu sizinkiler ne alemde
Biz niye doğuramıyoruz 🙈🙈😞😞 doğuramayanlar club 😂
1umutturyasamak of kızlar sancı gelip gelip gidiyor 😞😞
Ben varım ben🤷♀️ Sabah akşam sancı çekiyorum, gel gelelim bizim oğlan yatışta. Hiç gelesi yok beyefendinin 🤔
[silindi]
1umutturyasamak bende sizin gibiyim son 4😭 pazartesi nişan geldi sonra sancılar ama geçti gitti. Yumuşama var açıklık var ama gelen giden yok🤷🏼♀️ Bugün kontrolüm vardı başı kanala girmiş ama doktor keyfi yerinde dedi😅 3700 dedi bugün kilosuna ama hiç inanamıyorum 4 gün önce 3350ydi çünkü.
[silindi]
1umutturyasamak sancı ne taraftan geliyor peki?
Sibelmkafedzhi kaç haftalıksın adaşım 😒
[silindi] aynı sey benmde başıma geldi bi hafta önce 3 dedi bi hafta sonra 3 bcuk dedi anlamadım bende bnm açıklığamada bakmıyolar nişanımda gelmedi senin belirtin var allahtan 😢
[silindi] kasıklarımdan sonra geciyo 🙁
1umutturyasamak 37+4 canım 🙄
Sibelmkafedzhi kız bn 39+4 üm ben nerelere gidiyim 😂
1umutturyasamak 28 haftadan bu yana erken doğum riski dediler durdular heveslendirdiler bekliyorum işte elimde olmadan 🙄 hem doğsa oynardık onlarla vakit geçerdi, beklemek çok zor🌚 işin şakası bir yana rabbim hayırlı zamanda kurtarsın inşallah hepimizi canım. Doğurursan yaz mutlaka 😌
Sibelmkafedzhi dimi kuzum 🙂 Valla şimdi karnım ağrıyo adet sancsı gbi yeni başladı bakalım neolucak
1umutturyasamak ay hadi inşallah canım benim. Belden kasıklara doğru şiddetli sancıların başlarsa dakika tut. Bol bol dua edicem sana 🙏🏻😌
1umutturyasamak 38+6 yız bizde rahimde yumuşama ve 1 cm açıklık var çok şükür ama sancım gelemiyor her tarafım felaket agrıyor kendimi taşıyamıyorm 😩 Pazartesi’ye kadar hala sancım olmazsa kontrolde sunı sancıyla dogumu başlatmasını istiyecm rabbım hepimize hayırlı doğumlar nasıp etsin 🐣
1umutturyasamak Allah yardmcn olsn cnm ne gzl azcık klmış 🤗🙏🙏
1umutturyasamak
BiZimde 39+1 bugün kontrol vardı. Hiç bir kıpırtı yok Cuma’ya kadar devam dedi doktorum
BiZimde 39+1 bugün kontrol vardı. Hiç bir kıpırtı yok Cuma’ya kadar devam dedi doktorum
1umutturyasamak aynıyız canım bizde 39+0da gitmiştim kontrole 3650 gramdı. Hala sancı agrı hissetmiyorum:( açılma dışında hiçbir belirti yok🥺😞
Sibelmkafedzhi nasıl tutucamki belim cok agryo yumruklayıp skınca azalıyor agrsı
Asel2019 amin kzum alla sennde hepmznde yardmcsı olsun bnde öyleyim
AselAlaraa ama doğmuyo 😒