senem304 kizlar sat 15 nisan beta degerim 35 cikti normal mi sizce bana dusuk gibi geldi 2 ay once kimyasal gebelik gecirdigimde 20ydi korkuyorum o yuzden
egemn_mom3 senem304 adetine 5gün var ben 4gün kala bakmıştım 55ti gayet iyi merak etme gözün aydın allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🙏🏼
Ozgeg senem304 merhaba benim de ilk öğrendiğimde adetim 6 gün geciktiği halde 41 di. İnşallah düzenli artacaktır merak etmeyin💐
senem304 egemn_mom3 amin insallah da ben 26 gunde bir afet oluyorum bugun adet gunum.olmasi gerekiyor normalde 3 kayiptan sonra iyice tedirgin olmaya basladim
kyr9324 senem304Kendimden örnek veriyim Bende 3 kere kimyasal gebelik geçirdim.iki gün adet gecikmesinde 15-25 arası çok düşük cıkıyordu ve yükselmiyordu.Bu sefer adete 4 gün kala 13 çıktı doktorda çok düşük yine kimyasal olma ihtimali var dedi ama ilk defa adetten önce bu değeri gördüm yinede iyi değil mi dedim hayır değil dedi pembemsi lekelenmemde olunca dedim kesin yine kimyasal 🤦🏻♀️ iki gün sonra kan verdim 85e yükselmiş hiç beklemiyorduk eşimle şok olduk.O gün bu gündür gebeliğim devam ediyor 14 haftalık olduk.İnşallah seninkide iki katı yükselir bu haftaları görürsün 🙏🏻 bizide haberdar et mutlaka
Minnosizmmm senem304 belki geç döllenme olmuştur çok yenidir canım olumsuz düşünme pazar günü bidaha baktır 2 kat artiyorsa sıkıntı yok bide özel değilse diğer kayıplarının sebebi neydi?
Hemebehemgebe Merhaba benimde ilk beta değerim 12.5ti. Ve çok yavaş ilerledi. Şuan 35haftalık hamileyim şükür. Önemli olan sayının ne olduğu değil düzenli olarak artıp artmadığı. İki gün sonra baktığında iki katına çıkması gerekir.
kubos_29 benimde 14tü canım cok üzülüp korkmustum ama simdi 6aylıgız önemli olan iki günde bir artması canınu sıkma insallah hayırlısıyla alırsın bebegini
Annelik61 senem304 canım benimde ilk baktığımda 39du bende senin gibi düşündüm 2 gün sonra tekrar yaptırdım 138 çıktı 4 gün sonra tekrar yaptım şuan 1300lerde 😊 Sakin endişe etme Allahın izniyle inşallah kucagımıza alıcaz 🥰
Dilaraatac senem304 bebeim benim 1167ye kadar çıkıp sonra kimyasal gerçekleşti.çokluğu ya da azlığının burda hiç bi önemi yok