Kbrayldrm ben 5 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu onun üzerine 8 haftalığıma kadar bebeği düşebilir dediler ama bana hemen duphaston ve magnezyum verdiler o gün bugündür kullanıyorum. Hatta 3 kere acile kaldırıldım. 1 i bayağı kanama, diğerleri parçalar düşe düşe kanama yaşadım açık renkliydi bunlar doktorlar asla kalkmıcaksın yatıcaksın sadece wc git istersen yatıralım dediler. Biz şuan hamdolsun 12+2 olduk. Geçtiğimiz hafta da demir ve sanırım kan ilacı onlar (yurtdışındayım pek ben de anlamıyorum) işte verdiler onlara başladım. Bu arada bana ısrarla yat dediler ben gerçekten 2-3 hafta yattım yormadım kendimi evet ruhsal olarakta çöktüm o dönem ama şimdi her haftanın esmaül hüsnalarını çekiyorum, bazı dualar var onları okuyorum hergün. Doktorumun bana dediği ne yaparsan yap eğer bebek tutunamayacaksa (ztn bu gebelikten sayılmazmış) düşer, eğer sağlıklı bebekse kalır dedi. Umarım yardımcı olabilmişimdir 💕 pozitif düşün Allah ın izniyle birşey olmayacak. Sen benimsin de. Kese görememe bizlerde de oldu arkadaşımla; bazı bebekler 7-8.haftalarda da gösterebiliyor. Kalbini de geç duyabilirsin hiç korkma yani.