SevgibiR Kızlar makinem hep lekeli bırakıyor deterjan lekesi gibi lekeler kalıyor bulaşıklar düzgün çıkmıyor beko markası nasil düzgün yikicak bu ben neyi yanlış yapiyorum yardımcı olun lütfen 😓
aysegulaktrk SevgibiR benimde öyleydi tuzu bitmiş tuz koydun bide parlatıcı ekledim onlardan öncede makine temizleyici ile boş yıkadım şimdi çok güzel yıkıyo hiç leke bırakmıyo
Ryhnytm SevgibiR Tabandaki filtresine bi bak ben öylecolduğu zaman sirke falan yapıyorum ya da yağ çöz sıkıyorum eğer hala geçmiyorsa servis çağır
buseakinn SevgibiR tuzuna bak parlatıcısına bak büyük ihtimal bunlardandır eğer geçmiyorsa servis çağır belki bir yerde tıkanıklık vardır
SevgibiR Ipek34 en uzunu aciyom bazen 3 saat 😂 deterjan da finish kötü diye fairy aldim o da ayni 😰 Cankusssssss
Cankusssssss hangi deterjan kullanıyorsun bir de kullanım kılavuzuna bak canım belki bilmediğin birşey vardır
AzraCaglar SevgibiR Canım finishin de hepsi iyi değil. Ben daha önce finish hepsi biarada kullanmıştım hiç memnun kalmadım. Fairyde kullandım ondan da memnun kalmadım. Daha sonra finish oksijenli çıktı onu denedim. Şimdi onu kullanıyorum. birde makinanın kaşıklık bölümüne yarım limon koy. Yemeklerden arta kalan limonlar bile olur. Suyun kireçli olduğu içinde öyle temizliyor olabilir. Boşken makinanın içerisine ilk önce 1 kase beyaz sirke, sonra bi paket karbonat (1-2 yemek kaşığı kadar) serp, yarımda limonu içine at çalıştır. 3 ayda bir yapmak gerekiyormuş.
Ozgeorhan55 SevgibiR bizimki de öyle idi. Servis geldi temizleyici aldım bir kez kullandım sonra fairy platiunuma gectim düzeldi. Önceden su kalırdı, iz kalır kir çıkmazdı şimdi çok şükür iyi 🤗
SevgibiR Damlaamine ucu bir arada fairy o zaman kötü mü yikiyo niye böle yapıyo bilmiyorum tekrar tekrar yikiyom
Yesimeliz SevgibiR beyaz sirke bi tas en ust rafa bi kasenin icine koy. Epey doldur kaseyi. Deterjan bolmesine de karbonat koy kapa. Yuksrk isida calistir. Bu makina temizligi icin cok iyi.
Ipek34 SevgibiR tablet koyunca da.gene parlatıcı tuz koyun Suyu kireçli bi yerde yasiyosaniz tuz mutlaka ekleyin . Makine temizleyiciler satiliyo önce bi temizleyin sonra parlatıcı tuz ekleyin bi daha deneyin bakalim
SevgibiR Damlaamine TM eklerim acaba temizlemek için bişi var mı makineyi ondan yazdım kızlar biliyor ya karbonat bisiler yapiyorlar
ozgurhayalim Tuzuna, parlaticisina bir bak canım. Deterjandan kaynaklı da olabiliyor. Ben değiştirince düzeldi
Selvis Yesimeliz makina temizleyiciler satılıyor zaten . Onlar daha garanti. Çamaşır suyu bile kullanmak ömrünü kısaltıyor tuz parlatıcı ve kaliteli deterjan dışımda bişi kullanma die uyarmıştı yetkili servis
Babymam SevgibiR arada bir makinenin su yerlerini çıkartıp içlerini yıkamak filtreleri temizlemek gerekiyor parlatıcı ve tuz kısmınıda kontrol ederseniz iyi olur belki su fıskıyelerine yemek artığı kaçmıştır
Selvis SevgibiR deterjan da sorum olabilir. Ya da filtresi yağlanmıştır. Makina temizleyici kullan arada bir canım. Deterjan ne marka. Ben fairy de leke sorunu yaşadım fnish e geçtim şu an memnunum. Arçeliik 6 prog makinam da