Sever Asibayan canım bebek çıkarken kesi atılırken ve dikil sırasından genital bölge uyuşturulmuş oluyor dimi
Eikra Asibayan ALLAH anali babalı büyütsün 😊 bebeğin dogacagında kanala girmişmiydi suni sancı verdiklerinde mi girdi acaba ? ☺
edagoktug53 Asibayan maşallah darısı başıma inşallah. Yavrunu hayırlı bir şekilde sağlıcakla büyüt inşallah 🤗 kac kilo doğdu kuzu
izmirlibianne Gözünaydın canim 🌼Allah Anneli babali büyütmeyi nasip etsin inşallah🙇♂️ doğum hikayende gerçekten cesaret verici 👍darısı tüm normal doğum isteyenlerin başına 🙇♂️ benim ilki preeklamsiden dolayi sezeryan Bu kez ssvd istiyorum bakalim hayırlısı 💜
Asibayan izmirlibianne teşekkür ederim canımm😘😘 biraz cesaretlendirebildiysem sizi ne mutlu bana❤️ Bu duyguyu herkes yaşamalı cünkü
Kceyhan Asibayan maşallah güle güle büyütün Bebişinizi ☺️🙏çok duygusallaşıuorum doğum hikayelerinde 😘🤷♀️
Eyll_kuzu Asibayan maşallah böyle hikayeleri dinledikçe gözlerim doluyor kendi yavrumu kucağıma almak için sabırsızlanıyorum
zeynepnazli Asibayan Allah analı babalı büyütsün çok güzel😊epiduralin etkisi tamamen mi geçmiştiki ıkınamadınız acaba?
Asibayan zeynepnazli bence epiduralin etkisi oldugu icin ıkınamadım epidural almayanlar daha iyi ıkınıyormuş
Merius Asibayan ayy çok tatlı anlatmışsın bebisinle eşinle çok güzel günleriniz olsun canım evladın önce size sonra ülkeye ve dünyaya hayırlı bi insan olsun inşallah 🎈🎈🎉🎉🧡🧡🧡
Deniizzz Asibayan hızlı bir Doğum olmuş maşallah epidurali bence çok istiyorum umarım herşey yolunda gider epidural takılıyken yürüyebiliyor musunuz acaba ?
Asibayan Deniizzz epidural takılıyken yürümeyi hic denemedim yatakta dinlendimm yürünüyordur belki bilemiyorum bir bilgim yok🦋🙏🏽