Busiili97 Seher_ evett boyle oluyo ama fiyat mersk ediyorum sirf yuzunu gormek icin yaptirmak istiyorum😂
MerveZafer Seher_ bende özele gidiyorum ama doktorum normal bakıyor renkli istedik bi defa randevu oluşturalım müsait bir zamanda dedi sonra da izne ayrılmıştı. O zaman 28.haftamızı renkli yaptırırız inşAllah 🤗☺️ Teşekkürler
Scb Busiili97 Bende fiyat bilmiyom bende merak ediyom valla detaylidada yüzünü göstermedi hic resmi yok 400 lira verdik bide 😁
Seher_ Ps15 o detaylı ultrason ekstra ücret ödeniyo canım organlari incelenmek için yüzü aynı çıkıyo sağ alttaki benim detaylidaki verdiği ama o yüzü için değil organlarına bakmk için yaptıriliyo biz 300 TL ödedik detaylı ultrason için
Seher_ Ps15 40 dakika falan bebeğini izletiyolar canım renksizde organlarına bakiyo sonra yüzünü gösterirse renkli veririm dedi gösterdi işte orda 19 haftalıkti benimkide 😂
Derya0707 Seher_ Antalya memorial e gidiyorum siyah beyaz maalesef ve çözünürlüğü çok kötü Antalya dan hangi hast var acaba
Seher_ Derya0707 ben Bursa hayat hastanesine gidiyorum canım benimde renklisi çok iyi sayılmaz işte bazi özellerde daha güzel renklilerde var ama idare eder benimki de iste
Tubanur1234 Seher_ canm ayniyz senle valla bnde hayat hastahanesine gidyrm renkliler pek kaliteli degl ya hilal hnma gdyrm sen kime gdysn
Nisansimge Busiili97 canım bebeğin yüzü dönük değilse 4 boyutlu değil 10 boyutluda olsa fark etmez göstermeyen bebek göstermiyo benim doktorumun ultrasonu 4 boyutlu her gittiğimde sıpanın sırtı dönük yetmez gibi hem eliyle hem ayağıyla kapatıyor yüzünü şans yani😀
Busiili97 Nisansimge ben en son detayliya gittigimde doktor şok oldu nasil bebek bu sanki beni dinliyo nasil istiyossm oyle duruyp poz veriyo sanki maşallah demisti ondan icim rahat 4boyutluya gidersem yine gosterir diye dusunuyorum tipini cokk merak ediyorum yaa😂😂
Dilekhakan Busiili97 ben detaylı yaptırmadım özelde 400 tl istemişlerdi oda en uygunu yani cerrah Paşa’da yaptırdım oda kağıdım bitti resim veremiyorum dedi salak bana Allahtan kendi doktorum her gittiğimde veriyo
Mervezngn Benimde 14. Haftadan beri renkli gösterip resimde veriyor üstelik 40 tl ödüyorum geçen gittiğimde yüzünün yarısı acıktı gördük ama ben tamamını merak ediyorum bakalım diğer gitmemde inşallah gösterir 😄 bide sizin dediğiniz şey sanırım Bebek böyle net bi şekilde görünüyor turuncu veya siyah görüntü değil öyle bi ultrason da var gidebiliyosun yani
Busiili97 Mervezngn valla bilmiyorum yani bu bebegin tam göründüğü yuzunun kime benzeginin secildigi ultrason dort boyutlu olan heralde😂 baya uygunmus sizinki
Seher_ Tubanur1234 Nazmiye hanım benimki canım ben memnunum kendisinden ama 14.haftamdan beri veriyo renkli göstermezse yüzünü göstereye çalışıyo bizimkide hemen poz veriyo bak attim resimlerini seninkiler nasıl benimkinden güzel mi daha mı kötü görüntüsü bi baksana
GzmEngdr MerveZafer ben ayrıntılıya girdim ayrıntılı ultrasonda 4 boyutlu gösterdi doktor bebeğin yüzünü
Melegimm19 Busiili97 ben doğum paketi aldım baştan canım ama doktorumun muayene ücreti 115 TL yanlış bilmiyorsam 😊