Busiili97 Kizlar 4 boyutlu yada renkli ultrason fiyatlari hakkinda bilgisi olan varmii yaptirmak istiyorumda
Dilekhakan Busiili97 yüzü İçin dünya para verme bence özel hastanede doktorum her hafta veriyor bana 🤪
Busiili97 Seher_ detayli ultrason yaptirdim ama bebisin yuzunugormek.icin 4bboyutlu gerekiyomus onu merak ediyorum
Derya0707 Seher_ Antalya memorial e gidiyorum siyah beyaz maalesef ve çözünürlüğü çok kötü Antalya dan hangi hast var acaba
Busiili97 Pregnantmom o ayrı ama bebegim yuzu tipi belli olan ultrason var ona ayri gidiliyomus herwlde detayli yaptirdim 2 boyutluydu
Seher_ Busiili97 devlette mi yaptırdın canım devlette renkli ultrason yok galiba özellerde oluyo 15.haftamdan beri veriyo benimki
Nisansimge Busiili97 canım bebeğin yüzü dönük değilse 4 boyutlu değil 10 boyutluda olsa fark etmez göstermeyen bebek göstermiyo benim doktorumun ultrasonu 4 boyutlu her gittiğimde sıpanın sırtı dönük yetmez gibi hem eliyle hem ayağıyla kapatıyor yüzünü şans yani😀
Melegimm19 Busiili97 yok canım ayrı değil en azından benim doktorumda ayrı bakmıyor önce siyah beyaz daha sonra 4 boyutlu renkli bakıyor 😊
MerveZafer Peki bayanlar onun bir süresi var mu yani belli bir haftalık olduktan sonra bebeğimiz yaptıramayız diye bir kural var mı ? Bende merak ediyorum 4 boyutlu bebeğimi
Seher_ MerveZafer özellerde renkli ultrason zaten var canım farklı bişey değil devlettekilerde yok heralde o özellik benim doktorum 15.haftamdan beri hep renkli veriyo şuan 31 haftalık olduk
GzmEngdr MerveZafer ben ayrıntılıya girdim ayrıntılı ultrasonda 4 boyutlu gösterdi doktor bebeğin yüzünü
Busiili97 Dilekhakan hacettepede yapiliyo takibim isteyince veriyolar ama bu renkli ultrasonda bebegin tipi belli oluyo ozellde fiyatlar nasil merak ettim
Scb Ben geçen gün detayliya girdim ama bebeğim yüzünü göstermedi bende ilerki haftada gideyim yüzü için die düşünmüştüm
Busiili97 Scb bende detayliya girdimde genelde 2 boyutlu oluyolae biseu anlasilmiyo ozelde yaptiriliyo heralde 4 boyutlu oda fiyat hic bilmiyorum
Melegimm19 Busiili97 özelde her gittiğimde normal kontrolümde 4 boyutlu renkli ultrasonlada gösteriyor doktorum iyi bir özele giderseniz muayene için görürsünüz mutlaka 😊
MerveZafer Seher_ bende özele gidiyorum ama doktorum normal bakıyor renkli istedik bi defa randevu oluşturalım müsait bir zamanda dedi sonra da izne ayrılmıştı. O zaman 28.haftamızı renkli yaptırırız inşAllah 🤗☺️ Teşekkürler
Ps15 Seher_ Benim de her muayenemde hem siyah beyaz hem böyle veriyor doktorum bebek belli olduğundan beri. Ama detaylı varmış dedim o 20.hafta dedi, o farklı galiba🤔
Busiili97 Seher_ evett boyle oluyo ama fiyat mersk ediyorum sirf yuzunu gormek icin yaptirmak istiyorum😂
Dilekhakan Busiili97 ben detaylı yaptırmadım özelde 400 tl istemişlerdi oda en uygunu yani cerrah Paşa’da yaptırdım oda kağıdım bitti resim veremiyorum dedi salak bana Allahtan kendi doktorum her gittiğimde veriyo
Scb Busiili97 Bende fiyat bilmiyom bende merak ediyom valla detaylidada yüzünü göstermedi hic resmi yok 400 lira verdik bide 😁
Melegimm19 Busiili97 ben doğum paketi aldım baştan canım ama doktorumun muayene ücreti 115 TL yanlış bilmiyorsam 😊
Seher_ Ps15 o detaylı ultrason ekstra ücret ödeniyo canım organlari incelenmek için yüzü aynı çıkıyo sağ alttaki benim detaylidaki verdiği ama o yüzü için değil organlarına bakmk için yaptıriliyo biz 300 TL ödedik detaylı ultrason için