Hafsamm yagmurtpl ilişki öncesi gidiyorum ama ilişkiden sora da hemen geliyo ne yazık ki bekliyorum dayana bildiğim kadarı ile yarım saat belki 40 dk falan
yagmurtpl Hafsamm yarım saat 40 dk bekliyorsan normal zaten sıkıntı yok, cok kafana takma canım, olacağı varsa her türlü olur
Hafsamm blackeagle ilişkiden önce gidiyorum lavobaya ama ilişkiden sora da hemen geliyo idrar dayana bildiğim kadar tutuyorum yarım saat 40 dk bazen dediğiniz gibi uyuyorum ama şimdi raman nedeniyle uyumak zor oluyor ☺️
blackeagle Hafsamm evet canım doğru insan tutamıyor kendini hayirlisi olsun inşallah rabbim tez zamanda nasip etsin ben 1 yıl denedim cok şey denedim :)
Hafsamm yagmurtpl aynen canım hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻 Kimi hiç yatmaz direk kalkar ama hamile kalabilir nasip işi nasibimiz de varsa her türlü olur 😊
BirVeraAnnesi35 Hafsamm tabiki kalkmamak gerekli belinize yastık koyup 20 30 dk ayaklar havada beklemelisiniz doktorumun tavsiyesiydi
Hafsamm BirVeraAnnesi35 Bekliyorum tutabildiğim kadar ☺️ En az yarım saat yatıyorum inşallah hayırlısı olsun 🤲🏻
yagmurtpl Hafsamm Allahım gönlüne göre nasip eder inşallah canım ❤️🙏 hep dua ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah 🙏🙏🙏