Hafsamm Kızlar kimi cinsel ilişkiden Sora idrarını yapın dio enfeksiyona karşı. Bu konuda bilgisi olan Ayrıca korunmasız ilişki oldu diyelim beklemek istiyor insan ya hemen idrar (çiş😁) sıkıştırıyor neden aceba ve hemen iliikiden sora kalkmamak gerekli ya meninin akmaması için neden hemen iliikiden sora idrar yapılması sakıncalı ???
ikican55 Hafsamm normalde de hemen kalkıp tuvalete gitmemek gerekiyor. Yıkamamak gerekiyor. Dış gebeliği tetikliyor
Deemeett Hafsamm hiç öyle düşünme ben 2 kez hamşle kaldım ve ikisindede hiç yatmadım direk tuvalete gittim yine oldu 😊
Kubra9595 Hafsamm yani cnm arastirilcak bi konu bnce 😂 ben hamile kalmak icin ilk tuvalete gidip sonra esimle yumurtlama döneminde birlikde olup uyudum sabaha kadar o ay hamile kaldim bazilari beklemedigi halde kaliyor hamile benim 2. Olunca zorladi biraz
Alessia Idrar tutmak ıyı degıl canım enfeksıyon rıskını artıttır bende hemen yapıyordum spermlerın gıtmesı gereken yere gıdıyor zaten gerıye akan prostat sıvısı
Hafsamm Alessia ilişkiden önce yapılmasının da sakıncası yok dimi? Peki neden ilişkiden hemen gelir idrAr 🤷🏻♀️
Deemeett Hafsamm yok tatlım hiçbişey yapmadım İnan hatta direk olur olmaz kalktım gittim Ayaklarımı uzatmadım ardındanda hemen duş aldım stres yapma kendine oldu mu olacak mı diye
Hafsamm Kubra9595 aynen onlar daha şanslı ☺️ Benim de yumurtlama günüm bu gün 🙈 kasıklarım ağırıyor 🥺
hunilimom Hafsamm ilişkiden yakaladık 15 dakika sonra tuvalet ve duşumuzu halletmemiz lazım ben yatakta bekliyordum 😅
Hafsamm yagmurtpl ilişki öncesi gidiyorum ama ilişkiden sora da hemen geliyo ne yazık ki bekliyorum dayana bildiğim kadarı ile yarım saat belki 40 dk falan
blackeagle Hafsamm ilişkiden sonra yapma tuvaletini yarim saat sırt üstü yat canım bebek istiyorsan hatta ertesi gün duş alınması lazım sıcak su iyi gelmezmiş vajinal duş alinmamasi lazim
Hafsamm blackeagle ilişkiden önce gidiyorum lavobaya ama ilişkiden sora da hemen geliyo idrar dayana bildiğim kadar tutuyorum yarım saat 40 dk bazen dediğiniz gibi uyuyorum ama şimdi raman nedeniyle uyumak zor oluyor ☺️