anapanda12 Eysanyumlu zayıf olmam vucudumun direncini de zayıf kılıyor canım dayanıklılığım az oluyor
Gozdefiraf Keybanu ilk hamileligimde 55 kg ile hamile kaldim 87 kg ile sezeryan doğum yaptim.1 senede 60 kg düştüm ama o 5 kiloyu veremedim.Cok fazla takilma verirsin canim
Alessia Kılom yerınde sayıyor 15 haftalıgım 5 kılo verdım bulantım gectı ama mıdem kuculdu cok yıyomıyorum ne yapmam lazım kızlar?🤷🏼♀️
Keybanu Alessia canım bende senin durumundaydım altı aydan sonra patlama oldu bende üzülme zor zamanlar geçer
Mutire Keybanu ilk 3 buçuk ayda kilo almış miydin. Ben 14 +3 üm 1 kilo zayifladim 75 hamile kaldım şu an 74 gidiyoruz bakalım :)
Keybanu Mutire canım altı aya kadar kilo almadım sonrasında patlama oldu bende şaşırdım demekki böyle oluyormus😊
haticenur1 Keybanu 56 kiloyla hamile kaldım 11 gün önce doğum yaptım 82 kiloyla ve dün tartıldım 75 kiloyum yani 7 kilo gitmiş şimdiden sikinti yapma canım verirsin sende zamanla
Tubademir85 Keybanu bende 74 ıle hamıle kaldım 88 kiloyum 37+3 olduk bizde, doğuma kadar 90 olurum kesin iştah yerinde en başından beri 🙈🙈
Bimet 56 ile hamile kaldım34+4 tam 1 hafta kaldı doğuma 70 kiloyum 1. Doğumumda da 55 ile hamile kalıp 72 ile dopuma girmiştim 1 yıl içinde kendiliğinden gitmişti kilolarım