nhlblr Keybanu daha iki haftam var ama hemde kısa boyluyum 1.55. Aslında iyiyim şu anda kilolu durmuyorum ama kalça ağrısı başladığı için hiç hareket edemiyorum o yüzden korkuyorum açıkçası
Reykzy Keybanu boyun uzun mu canım kayınvalidem iki doğumunda da 30 küsür kilo almış şuan görsen bi deri bi kemik
Keybanu Kzbnzmi1 yemek yemek çok güzel daha önce yemenin güzel olduğunu bilmiyordum şimdi yemeklerle aşk yaşıyorum 😅
Aysons 7.haftada 80 kilo 😕 gidişat kötü gibi ama ben hiç zayıf biri olmadim yani hiç 60 altına düşmedim doğuma kadar duba gibi olurum gibime geliyo 😶😶
Rabiaibrahim0803 Keybanu bende öyleyim valla 60 kilo civarında hamile kaldım şuan en son 78 kiloydum 26+2 haftalığız artık doğuma Allah kerim
anapanda12 Eysanyumlu zayıf olmam vucudumun direncini de zayıf kılıyor canım dayanıklılığım az oluyor
Reykzy Keybanu emzirme dönemindede çok kalori harcadıgın için çok yemeğe düşebilirsin o dönemi iyi geçirirsen ciddi fark eder
Nurpamuk Keybanu canım ben ilk oğlumda 56 ile hamile kalıp 82 ile Doğuma girdim şimdi 18 haftalığım 60 dan 66 ya çıktım ne kadar almamak için uğraşsamda alıyorum