[silindi] LinaPrenses kaç yıldır içmiyordum hamileyken inanılmaz canım çektiği zamanlarda dayanamayıp içiyorum😂
serdenli LinaPrenses %90 ı içmiştir emin olun😊her gün her gün değil tabiki ama çoğu kişi hamileliği boyunca bi kaç kez içmiştir bunlardan biride ben✋abartmamak kaydıyla bence çok kasmaya gerek yok
Yaser27 [silindi] ayy evet bende yıllardır ağzıma sürmezdim bi kaç kez içtim valla canım istiyordu ne yapalım 😁
Gmzyrli Cola neymiş kola mı 😂 İlk üç ay içmedim ama sonra içtim bir bardak falan ama bazen yarısını Çok canım çekiyor Normalde hiç içmezdim 🤷🏻♀️
Pnr347 serdenli ogrendigimden beri içmiyorum 16+4üm ama bazen çok canım çekiyor artık az az içsem bişey olur mu acaba 🤔
Kubra9595 LinaPrenses cnm cok degil ama nefsimi köreltcek kadar yarim bardak iciyorum fazlasini gözüm yemiyor 😂
Ebrs LinaPrenses canim bende cok istiyorum icmeyi ama doktorum kesinlille icmememi soyledi, bende nefsimi köreltmek icin bir yudum alıyorum birakiyorum 😊
Rrraaaiiinnn Aysegolcuk o nasıl bi ebe maşallah 3 bardağa izin verdi şaştım kaldım bizim sağlık ocağındakiler ise onu yeme bunu içme hep sağlıklı beslen kilo alma diye başımın etini yiyor :)
Aysegolcuk LinaPrenses bencede çok fazla ama öyle dedi günde 3 bardak içebilirsin diye gerçi ben çok içmiyorum sadece canım çekerse 🙂
Aysegolcuk hfza Aynen 😂 ama ben sürekli içmiyorum çok nadir korkuyorum bebişe bişey olur diye Allah korusun
FSCMK LinaPrenses siyah kolaya aşırı bir düşkünlüğüm var evde olmasa yaşayamazdım ama hamile kaldıktan sonra 2 3 bardak içmişimdşr 😒😞