Kubulik Elaemirlina mayıs her yıl 31 çekiyor mu yanlış anlamayın benimde mayıs sonu olacak geçen bu konu gelmişti aklıma şimdi siz yazınca yine hatirladim
Eceiz Elaemirlina evt benimde 3 hazirandı ilkte ama bayramda yokmuş doktorum ıyzdn ay sonu alalım dedi
Eceiz ddmnrdgn evt 3 hazirana denk geliyor benimde 38.39 hafta arası,bayramda doktor yokmuş oyzdn risk almayıp 2-3 gün erken alıcak 31mayıs muhtemelen,
Selin4335 Ben de haftaya cuma 38olacağım o gü söyleyecek gününü benim baya geri gidiyor dün 2300 dü yarın 37 haftalık olacak genetik ilk oğlum da küçük doğmuştu şuna bebek hareket ettikçe rahimde batma çok oluyor korkuyorum sezeryan olacağım mecbur inşallah suyum nişanım gelmez o güne kadar🤷♀️
Eceiz Ryhnytm benimde normale cesaretim yok bide alttan muayne olamıyorum kasılıyorum oyzdn sezaryan istiyorum kesin dedim doktora oda ay sonu alırız ozaman dedi.bian erken gibi geldi ama kesin sezaryan olucağı için 38.39 hafta arası almam gerekiyor dedi
Ryhnytm Eceiz valla alttan usg yaptırdım da elle muayene bende olmadım inş bende öyle şeyler yaşamam erken değil 38-39oluyorsan
Eceiz ikinciprensimgeliyor maşallah haftasına göre kilosu iyi doğmuş cnm benimki şuan 34+5 de 2500 kilo,ay sonuna kdr nekdr olur bilmiyorum 3 kilo ancak olur sanırım
Eceiz Yasedefne nts ye alır muhtemelen cnm bgn bende girdim,34+5 de 2500 kilo dedi.son ay hızlı kilo alırlarmış artık bakalım ay sonuna kdr kaç kalı alıcak bizimkide :)
BMA Eceiz evet bayrama geliyor esimle dalga geciyoruz adi Muhammed Ali olucak insaAllah nasipse diyoruz ramazan yada bayram olsun😁🤦🏻♀️kilosu iyi degil ya daha dogrusu doktor 1 hafta geride dedi 32+2 dim 1730 gr di buara baya tıkındım yedim yiyorum guzelce insaAllah haftaya yada öbur hafta gidicem düzelmiştir insaAllah🤭
Yasedefne Eceiz Eceiz son 1 aydık ben hiç kilo almadım umarım bebiş almıştır cok merak ediyorum😊Eceiz
Eceiz BMA muz ve kaşar peyniri kilo yapıyormuş bebeğe cnm bide omega 3 vitamin iç oda gelişimini hızlandırıyor,protein kalsiyum ağırlıklı beslen son ay inş hızlıca gelişir Allahın izniyle merak etme sağlıklı olsunda doğduktan snra kilo alır 😊👼
Eceiz Yasedefne bende 55 kiloyla hamile kaldım şuan 66 kiloyum ama boyum uzun galiba ondanmı bilmiyorum sadece karnım çıktı sivri kendimde kilo belirtisi yok 11 kilo nereye gitti bilmiyorum :)
BMA Yasedefne muzdan artik gina geldi ilk ayimdan 7. Ayima kadar bazen gunde 3 tane yediğimi bilirim gercekten midem kaldırmıyor ama peynir kasar ceviz badem süt bol tuketiyorum artık pekmezde kaynanam koyde kendi yapiyor onu yiyorum ama pek fazla yiyemiyorum tatli midemi bulandiriyor🤭