Bebegimbenim Asenadgdvrn 35+2 1960 gr bebişlerinize nasıl kilo aldırıyorsunuz ben bi türlü beceremedim şu kilo aldırma işini.
Zeynepbeyza Bebegimbenim kasar peyniri pekmez süt ve süt ürünleri ozellikle ve özellikle günlük bir muz haşlanmış yumurta gunde 2 tane bile olur.. et zeytin peynir,mercimek ve bulgur pilavi bunlar cok besleyici ben faydasini görüyorum
Sevimlisevimli 26+4 te 1260 gr di.Dün 29+5 te 1736 gr di.Ama herkesin aynı olmak zorunda degil.Persentil egrilerinin içerisinde ise yani alt ve üst sınır arasında bi kilo ise dert etmeyin yeter ki sağlığı yerinde olsun minnaklarimizin💖
Asenadgdvrn Tubanur1234 meyveyi bol yiyorum süt yoğurt işini vitamin falan kullanmıyorum bu arada bıraktım içmiyorum
Tubanur1234 Asenadgdvrn bnde meyve cok tüketiyorm ama süt icemiyorm 😑 en iyisi cnm vitamini yiyecekden almk zaten
Zeynepbeyza Aysegullkeskin suan 35 haftada 2800 oldu bebekler hizli kilo aliyor merak etmeyin.. pekmez kasar peyniri ozellikle muz süt yogurt et mercimek ve bulgur pilavi bunlar bebege en cok yarayan seyler 😍 peynir zeytin ozellikle
Asenadgdvrn Deletedmom133 1 kilo kesin olmıştur 24 haftalıkken gittiğimde 900 gramdı çünkü 1 ayda inş 500 gram daha almıştır 😍🙏🙏🙏🙏🙏
Deletedmom133 Asenadgdvrn kesin küsurat vardır bende bakalım en son 2 kiloydu 6 gün sonra randevuda öğrenirim
Zeynepbeyza Asenadgdvrn o zaman size mercimekli bulgur pilavini oneririm et kadar proteini var yanina salatayla yada yoğurtla yuksek besin kaynagi
Gonl Aysegullkeskin kaşar muz ve maden suyu. Özellikle maden suyunu elinizden geldiğince her gün için. Benim 33 hafta 2800 hayırlısıyla. Sağlıklı olsunlar da.