Diamondbaby Asenadgdvrn cnm 25. Haftadayken 853 gr.dı :) şuanda 26. Haftadayız sanırım 1 kg olmuştur 👌
Burcak61 29+0 bebeğim 1251 gram ve haftasıyla uyumlu dedi doktorum bi problem yok dedi az önce geldim kontrolden
Rabiabck10 Asenadgdvrn çok küçük derken kaç olması gerekiyo benimde 20 haftalık 400 gram ideal mi doktor normal dedi ama
Meriipella1 @Asenadgdvrn doktorum gayet iyi dedi gelişimi ama bilmiyorum açıkçası herkesin ki bir olmuyo 🤷♀️ Ki bunu bana 21 haftalıkken söylemişti şuan kaç kilodur bilmiyorum.
Umranoguzyazar 31+5de 1,950 grmdı haftasına göre 1,2 hafta önde dedimişdi dktrum bakalm şimdi 33 haftalık oldk
Dilekkrklk 26+3 dr gittim 1 kiloydu bebegimin kilosu Rabbim sağlıklı sıhhatli kucagimiza almayı nasip etsin hepimize
Elena4 Asenadgdvrn 25-26 haftalikken 1200 gr 38 cm di canim haftaya randevum var bakalim kac gr olmus
Zeynepbeyza Aysegullkeskin suan 35 haftada 2800 oldu bebekler hizli kilo aliyor merak etmeyin.. pekmez kasar peyniri ozellikle muz süt yogurt et mercimek ve bulgur pilavi bunlar bebege en cok yarayan seyler 😍 peynir zeytin ozellikle
Gonl Aysegullkeskin kaşar muz ve maden suyu. Özellikle maden suyunu elinizden geldiğince her gün için. Benim 33 hafta 2800 hayırlısıyla. Sağlıklı olsunlar da.