bsrbyrmn Meraba 12 haftalık erkeğe benziyo dedi 13+3 de yüksek ihtimal kız dedi bidaha değişirmi acaba kız olmasını cok istiyordum
Miskokulum bsrbyrmn benimki de 11de erkek dedi dün yine erkek dedi 13 olduk ☺️Ama bence 16da belli olur ya
Medineeeee Miskokulum inşallah değişmez ise kızım olacak❤️ İnan’ın her ayrıntısını söyledi fakat kız olabilir dedikten sonra ben herşeyi unuttum🙈
Ps15 13+3🙋🏼♀️ Pazartesi ense kalınlığına baktı ve ikili test yapıldı sonucum iyi çıktı çok şükür🙏🏻 Erkeğe benziyor ama 16.haftada kesin söyleriz dedi merak ediyorum ben de😁
Gezmeci Çok özür dileyerek birleyen sormak istiyorum 10 haftalık hamileyim henüz yeniyim buralarda doktor kontrolünden haftaya ama benim akıntım var ve ara ara kasık ağrıları oluyor normal bir durum mu ? İlk gebeliğim
Miskokulum Gezmeci benimde Belim çok ağrırdı o haftalarda ve 13 haftalığım hala lekelenme var ama bunun için dr ilaç verdi onu kull Anıyorum
Mervetepe FundaKK benim 13 te kesinleşmişti canım yani erkekler belli oluyormus bu haftalarda kızsa biraz daha zamanın olabilir öğrenmek icin
Ozlem94 Gold 13+5 almanyada yaşıyorum bizim doktor ikili test yapmadi bide cinsiyet icin cok erken dedi hep goruyorum doktorlar en azindan tahminde bulunuyor bizimki bisey demiyor 🙄
Ozlem94 Beeebbeek galiba bazi doktorlar risk almak istemiyolar kesinlessin oyle soylerim diyolar heralde 😊
Elifimm Kızlar bende 13+1 haftalığım, 12+2 de özel doktorum kız dedi, 12+4 de de devlette radevum vardı erkek dedi hatta pipisini yakınlaştırıp gösterdi 2 hafta somra tekrar gidicem bu sefer kesin öğreniriz inşallah 🥰
Elifimm Beeebbeek hayırlı bir şekilde kucagımıza alırız inşallahh😊 bebişimiz soğan büyüklüğünde maşallahhh 🥰