Kiboss Zuhrem 19 23 arası bakılıyor canım zorunlu diye bişey yok ama ben çok gerekli olduğunu düşünüyorum bebişin bütün organlarına ayrıntılı bakılıyor
Zuhrem Kiboss birinci gebeliğimde böyle bir şey olmamıştı yada vardı doktorumuz yonlerdimedi ama bunda kesin yaparım allah nasip ederse
EcemAlptkn Zuhrem 4 gündür aşırı bir baş ağrısı var açıkcası biraz endişeliyim elimde şişme fln yok gebelik zehirlenmesi olabilir mi acaba yaşayan var mı ?
Zuhrem EcemAlptkn bende çok çektim baş agrısından tek çözüm masaj 💆♀️ bol su Türk kahvesi sıcak duşta enseye masaj ve en son parol. Geçmiş olsun
zehradem Zuhrem 16+1 bizim de doktor kız dedi 12 haftada ama emin değiliz 18.haftada tekrar gidicem bakalım bu sefer kesinleşir diye umuyorum 😍 bir dahaki kontrol de detaylı olacak inşallah
Mehtappp34 KevserT ben daha kilo almadım artık bu haftalardan sonra almaya başlanıyormuş şeninde onunla alakalı olabilir canım o zaman
MMinee Zuhrem 17+3 teyim. Oğlum olacak zor bir gebelik geçiriyorum. Rahime serklaj atıldı. Benim ikinci gebeliğim ve hissediyorum oğluşumu 😍
Hllswm MMinee bir seyi cok merak ediyorum serklaj yapılacagına nasıl karar veriliyor servikal uzunluga vajinal muayneyle mi baktılar yoksa batından mı? Ne gibi sikayetleriniz vardı acaba
Mehtappp34 KevserT aynen ne güzel nasıl basarıyorlar sormak lazım :) bende 16dayım almadım ama bundan sonrasını bekleyip görücez bakalım:)
MMinee Hllswm bu arada ölçümler ilk aşamada vaginadan yapılıyor. Duruma göre üsttende bakılabilir. Ama doğru sonuç vaginadan
MMinee İlk gebeliğimde çıkmıştı servikal yetmezlik. Yani rahim ağzı acısız şekilde açılması. Onda belirlendiği için bunda da aynı risk vardı ölçümler yapıldı 13.haftada dikiş atıldı canım.
Hllswm MMinee benim kasık agrım oluyordu burda cok serklajla ilgili post görünce doktoruma söyledim ölçtürdüm 3.88mm cıktı gayet ii dedi cok pimpirikliyim galiba😔
MMinee Hllswm ooo süper hiç korkma. Zaten ağrıyla açılmaz servikal yetmezlik. Hiç bir şikayetin yokken doktora gidersin aaa bir bakmış doktor rahim açılmış der. aynen böyle bir şey.
Hllswm MMinee peki durduk yere nası fark ediyorlar onu anlamıyorum batın usgyle bakıyo bebeğe hadi güle güle böyle anlaması mümkün mü?
1Tecrubesizannee Çok çok iyiyiz çok şükür geceleri uzandığımda biraz agrim oluyor kasikta sonra geçiyor. Bulanti vs hicbisey kalmadi cok şükür. Bu hafta aşımız ve ayrıntılı ultrasonumuz var. Cinsiyet konusunda ise 12. Haftada gittiğimde erkek büyük ihtimalle dedi ama kesin bisey söylemedi. 16da gittiğimde ilk bi kız dedi Sonra pipiyi gördüm Galiba dedi. Ama yine kesin bisey yok. Ayrintiliyi merak ediyorum. Sağlıklı olsunda 😊 hazırlıklardan bu hafta Allah nasip ederse bebek arabasını alıcaz. Kıyafetlerden sadece bi kaç zıbın ve bi tane hastane çıkışı aldık. Sizlerin nasıl gidiyor biz bugün 18 haftalık olduk 👶🐣🌼
MMinee MMinee Aynen öyle oldu. Sonrada vaginadan ölçüm yaptı ohooo bebek geliyor senin dedi 21. Haftadaydım. İşini iyi yapan doktor zaten ölçümleri yapar. Cihazı kırk tane yerde gezdiriyor karnımızda sadece her baktığı yeri söylemiyor doktorlar.
DeryaKuzusu 16.haftamız bitiyor yarın.17 ye giriyoruz. Cinsiyetimizi 2 hafta önce öğrendik. Bakalım değişmezse kız 🤗💕