Kiboss Zuhrem dört gözle ayrıntılıyı bekliyorum hala bebişimi hissediyorum o yüzden de hep Bi korku var
EcemAlptkn Zuhrem 4 gündür aşırı bir baş ağrısı var açıkcası biraz endişeliyim elimde şişme fln yok gebelik zehirlenmesi olabilir mi acaba yaşayan var mı ?
zehradem Zuhrem 16+1 bizim de doktor kız dedi 12 haftada ama emin değiliz 18.haftada tekrar gidicem bakalım bu sefer kesinleşir diye umuyorum 😍 bir dahaki kontrol de detaylı olacak inşallah
Mermehadol Sukurler olsun iyiyiz ama 2 gundur ragimde kasilma var normal dediler ama baya can yakiyo biz hala cinsiuet ogrenemedik siz ogrenebildinizmi
Zuhrem Mermehadol Mermehadol geçmiş olsun yüksek ihtimale kıza benziyor dedi ben 20 haftalık olsun tam emin olma adına tekrar baktıracam
Zuhrem KevserT haber verırsiniz artık sağlık a kucağınıza almak nasip olsun. Hangi hastahane gidiyorsunuz
Mehtappp34 Babada 13.haftada kız dedi bakalım şuan 16.haftamdayım bidahaki gittiğimde değişmemiş olursa kız:) 👧 siz kilo aldınızmı kızlar ?
Kiboss Zuhrem 19 23 arası bakılıyor canım zorunlu diye bişey yok ama ben çok gerekli olduğunu düşünüyorum bebişin bütün organlarına ayrıntılı bakılıyor
KevserT Zuhrem haber veririm tamam 2de randevum😊 Dragos bezmi aleme gidiyordum ama doktlrum akşam çalıştığı için başka hastaneye başladım👀avicennaya gidiyorum su an
Mehtappp34 KevserT ben daha kilo almadım artık bu haftalardan sonra almaya başlanıyormuş şeninde onunla alakalı olabilir canım o zaman
Mermehadol 4 kilo aldim hic bulantim falan olmadi zorlanmadim normal yedim ictim ondan genelde 12 kilo aliyorum 2 gebeligimdede oyle oldu bu nasil olir bilmiyorum