Goncagl Gulzade valla canım sabah kahvaltı yapıp gitmiştim hastaneye 5 de verdim kanı farketmiyo dedi doktorum bakalim haftaya kalp atisi için çağırdı sonuçlarıda o zaman veririm 2 de gittim 5 de aldı içeri doktor çok bekletiyo
Arzu29 nk1 hiç anlamadım ben bu işten arkadaşımın adeti iki hafta geçti nerdeyse 14000 de benimkisi 9000 çözemedim yazdım hatta edet günü gelmeden değeri benim gibi olan varmı diye 🤔 o yüzden size sordum beta değerini
Gulzade Goncagl bende kese gormeye gidicem de kan isticek benden muhtemelen ilk defa gidicem cunku hani fark eder mi blmiyorum😊
Goncagl Gulzade farketmiyomuş o canım bana öyle dedi ama sen yinede her ihtimale karşılık aç git ne olur ne olmaz
Goncagl Gulzade bide bişey sorcam sana idrar renginde değişim varmi ne kadar şu içersem içeyim sapsarı çok özür dilerim
Gulzade Goncagl normal o bende de oylee cok koyu renkte gunde 2 lt içiyorum hep oyle hcg hormonundan sanirim o :) hamilelikte normal😊
Aysem45 Gulzade b Bende 6 haftalik hamileyim ve seninn gibiyim kafami uykudn kaldiramiyorum midem bulanio ve yemek yemek canim istemiyor hic
Aynurnaz Aysem45 bende tam 6 olduk bugün aynı şeyler bende de var bulantı uyku halsizlik sol tarafta ağrı segirme
Goncagl Ssevdacan karından gördü canım vajinal bakmak isteseydi zaten bu sefer baktirmicaktim bi zararı olmuyomuş ama benim için rahat etmezdi ilk kurtajimdan sonra
Mucizem4 laboratuvarbebegi1 canım senin transferin ne zamn oldu bende bugün keseyi gördüm ama 4 bck 5 hafta falan dedi net bişey demedi yani ultrasonda belli olmazmıydı günü gününe
laboratuvarbebegi1 Mucizem4 benimde öyle kese de bellisizdi kalp atışında 6 hafta 1 günlük dedi 17 nisan da oldu transferim 😊🙏