Cangul 27+1 haftalığım en son 2 hafta önce tartılmıştm 6 kilo almışım Pazartesi bakcaz bakalm kaç olduk 😱
Elffertn Cangul kilo mu o da ne kii😅🙈 zaten balık etliydim cnm iyice iştahım arttı bu aralar 12 kilo aldm😐inş veririz
MiraMirac Hulyalp Sizden kötüsüde var 26+1 20 kilo 🙈 Çok şaşırıyorum her hafta kilo alıyorun resmen 😄
Efsuni Hulyalp hahaha çok güldüm valla Allah ta sizleri güldürsün valla ben söyle köşeme çekilip şükredeyim bari 🤣
d190516 Cangul 27+3 haftalığım 4 buçuk 5 kilo aldım 🙈oğluşumu da 28 haftalıkken öğrenicem en son 24+4 te 885 gram 35 cmdi 😊
Hulyalp MiraMirac evet bende en son haftada 1 kilo aliyo cikiyodum artik yataga da dustum siserde siserim
Anacsevgidolumelek Cangul 27. Haftaya girdim 10 kilo ile diyet uyguluyorum 3 haftadir ayni kilomla gidiyorum bakalim son 3 ay kaldi hayirlisiyla daha fazla almadan bitseydi 🤲🤲🤲
SusamNur 23 haftalık 7 kilo almışım inşallah toplamda 13 kilo ile kapatabilirim mümkün mü sizce. Dikkat de ediyorum demekki her aklıma geleni yesem aboo😁
Mucizem00 Cangul 8 ile 9 arasında gidip geliyorum zaten balık etli hamile kaldım çok da belli olmuyor suanlık aldığım kilo 😂