Hulyalp 29 haftalik ikizlerime hamileyim. Hersey suana kadar mukemmel otesi ilerliyordu takiii gecen pazartesi gunune kadar. O gun temizligi biraz abartinca kasiklarima hafif agri ve cok fazla kasilma yasadim. (Tek sebep bu olamaz dedi doktorum cunki ikizlerin toplam agirligi normal bir bebegin dogum kilosunda rahim tasiyamiyor olabilir dedi) Yorgunluktandir diye pek onemsemedim aksam yattim uyudum. Ertesu gun (sali) hala kasilmalar devam ediyordu ama pek sanci vs. Hissetmedim o gunu de oyle devirdim. Carsamba gunu kasiklarimda tas varmiscasina arada bir agirlik hissi kasiklarimda, vajina icinde igne batmasina benzer acilar, bebeklerin surekli rahim agzina vurmasi, kasilmalarin pes pese olmasi derken iftardan sonra acile gittim. Ultrasonda bebeklerim iyi cikti sukur ama aklimda rahim agzi vardi doktora soyledim. Alttan ultrasonla olcum yapti. 1 ay once 35mm olan rahim agzi sınır olan 25mm dusmus. Nst de o an fazla sancim cikmadi onlem amacli serum takildi. Doktor yatis yapalim en az 12 saat gozlem altinda kalmalisin dedi ama devlette erkek refakatci kalamadigi ve benim de bayan olarak hic kimsem olmadigi icin hemen ozeldeki doktorumu aradim. Sansima doguma hastanedeymis gel hemen dedi. Doktorumda olcum yapti rahim agzi denilen gibi 25mm yatis verdi. 4 saatte bitecek dediler ama anca yariya inmis koca bir serum. Ciger gelistirici igne. Makattan fitil. Agizdan hap ve 1 saat bagli kaldigim nstden de sancilar tavan sekilde hala hastanede yatmaktayim. Uzun oldu lutfen kusura bakmayin. SIZDEN RICAM BEBEKLERIME DUA ETMENIZ. DAHA COK KUCUKLER. SU MUBAREK GUNLERDE KIMIN DUASININ KABUL OLACAGI BELLI DEGIL. LUTFEN DUALARINIZDA BIZI DE UNUTMAYIN. Ve size tavsiyem kasilma agri sanci rahimde hissedilen en ufak tuhafligi hafife almayin bir anda hersey degisebiliyormus. Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin. Saglikli sihhatli kucagimiza almak nasip etsin.
Leylaanneoluyor Hulyalp Rabbim zamanı geldiğinde sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah ben ve buradaki tüm annelerin tek niyeti temennisi bebişlerimizin zamanında sağlıkla kucağımiza almak . Şuan hepimiz ne -1 az ne +1 fazla hepimiz aynı duyguları hissediyor yaşıyoruz çok geçmiş olsun canım dikkatli olun
Melbas Hulyalp Rabbim yavrularını sana bağışlasın. İnşaallah her şey bir anda düzelir ve zamanı gelince kucağına alırsın. Bol bol dua et rabbim bu günlerin hürmetine sağlık sıhhat versin inşaallah.
AyEr Hulyalp benım ıkız olmamasına ragmen rahım agzı kısalıgım var canım rabbım kımseyı evladıyla sınamasın benımde bebegım sureklı kasılıyor ve alttan ıgne batar tarzda agrım oluyor sımdı boyle dedın cok korktum ınsallah bıraz daha durur mınık savascılarımız❤️❤️😔
Hulyalp KevserT Seymakayaoglu Gulgul0608 yagmurtpl Sinembuse Hepinizden Allah razi olsun kizlar. Nstlerimde surekli agri kasilma tavan durumda birazdan serum igne hap devam edecekler.
Seymakayaoglu @Hulyalp allah yardimcin olsun canm saglikla al bebeklerini kucagina inşallah hersey güzel gecer sakin ol sen du et 🙏
Hulyalp AyEr amin canim insallah biraz daha dayanir bebeklerimiz. Zamaninda saglikli dogsunlar insallah. Vajinal agrilarin cogu rahim agzi kisalmasina isaret canim ben bundan suphelendim de gittim doktora iyikide gitmisim
AyEr Hulyalp benımde kısalmam var bugun agrım yok eger olursa gıdıcem rabbım evlatlarımızı bıze bagıslasın
Modies Hulyalp stres sizin en büyük düşmanınız. Benim de ikizim var ve biz de erken doğumuz. 3 hafta bile size yeter sakince konuşun bebeklerinizle yatmanın tadını çıkartın dinlenin bol bol🥰 dualarım sizinle 😘
Hulyalp Modies Allah razi olsun canim stres yasamiyorum oturdum tv izliyorum. Bebislerim de suanlik sakin sakin duruyor insallah doktor gelirde biseyler soyler icimi rahatlatir. Sizinde bebisleriniz hayirli evlat olsun insallah saglikla buyusunler
Modies Hulyalp hepimizin inşallah ♥️♥️Benim tek bebekte benim ikiz kardeşim var. Biz de erken doğumuz 1.700 doğmuşum ben meme de emmemişim ama valla gayet normalim😂🥰
Hulyalp Modies dunyaya gelen ölmedikce bi sekilde buyuyor cok sukur ama bi de annene sormak lazim omrunden omur gitmistir annecininnn ☺ saka bi yana da insallah saglikla zamaninda dogarlar bi kac hafta en azindan ramazan sonuna kadar dayansalar. Gecen persembe 1438 erkek. 1337 kizim gelmisti. 2ser kiloyu gorseler
Modies Hulyalp ay canlarım allah büyük korkmayın 🥰 çok güzel olacak herşey. İkizler de zaten erken doğum oluyor hep bilgilerim o yönde. Duracaklar gönlünüz ferah olsun 🥰☺️
incialby Hulyalp canım bende ikiz bekliyorum 31 haftalığım bende de gebelik zehirlenmesi ve sancı çıktı bugün yatışım veriliyor oğluma giden kan akışı azalmış sanırım 1-2 güne alacaklar inşallah sağlıkla doğsun bebişlerimiz sağlıkla kucağımıza alalım🙏🏻
brldmr Hulyalp Allah yardımcınız olsun. İnşallah durdururlar sancılarınızı 25 mm cok kotu bir rahim agzı değil bu arada. sancılarınızın cok olması acar daha fazla diye korkuyorlar herhalde. bir daha kendinizi asla yormayın
Hulyalp brldmr Allah razi olsun canim. 25 ve alti tehlikeliymis canim. Daha da dusmesin diye ugrasiyorlar iste. Az once geldi doktor turuncu kasilmayi engelleyen bi hap veriyorlardi dozu arttiricaklarmis. Agri kesici kucuk bi serum takicaklarmis. Gun icinde de ultrason icin cagiricakmis. Tutabildigimiz kadar bebekleri tutucaz dedi. Cikan nst sonuclarindan hic memnun degildi.