Arzuyildirim Nisadmr2306 doktorum 2 li taramada kız gibi dedi ama değişebilir demişti 14 haftalık olduk pazartesi tekrar gideceğim o zaman belki net bişey söyler belki bu arada devlete gidiyorum 😊söylemesi doktorla alakalı bişey herhalde
Asli91 Nisadmr2306 13 haftalık gittim direkt kız dedi özele gidiyorum bu arada.Tabi ben yinede emin olmak için bi sonraki randevuyu bekliyorum
Nisadmr2306 Hsnoya 3 hafta sonra 3lü taramam var , arkadaşım da sizinle aynı erkek demişler bana hep göstermiyo diyolar
yagmurpelit Nisadmr2306 bizde 15 haftlk olucaz bazi doktorlar oyle ya benimkide gostermiyor dedi milet 12 hafttada tahmij yapıyor
Nisadmr2306 yagmurpelit Evet , Özel hastane söylüyormuş diye duydum devlet hastaneleri söylemez diyolar . Sabahtan beri bunu düşünüyorum 12 haftalık anneye bile soyluyolar
Gbaslanbay Benim 4 bucuk aylıkken söyledi devlet hastanesi kız demişti dün detaylı ultrasonda erkek dedi doktor bizde cinsiyetini bilmiyoruz suanda
Halekoseoglu 13 haftalıkken büyük ihtimalle erkek demişti doktorum. 1 hafta sonra tekrar gittiğimde bu pipisi bak diye göstermişti tekrar 🙈
Nisadmr2306 [bilinmeyen] Bende öyle düşünüyorum ama ücret 85 tl 75 tl civarlarında, 2 hafta sonra net belli olur diyolar insanın kafası karışıyor
[silindi] Nisadmr2306 12 haftalıkken söyledi doktorum ikili test falan yaptırmamıştım. Ultrasonda bakıp söylemişti 20.haftamdayım hala kız diyorlar. Bebişin gösterirse söylerler bemce