seval34 Çok ağrım var çok bildiğin sancılanıyorum heralde... gidiyorum bisé yok sarı akintim çok neden bilmiyorum dünden beri😐😐😐
enfla Ysmny ya bnde sasırdm bebegın karın cevresı 34+3 mu ne cıktı dıger her yerı normal ama kılosu 2756 cıktı doktor zayıf ıkı hafta gerı bebegın takıp edıcez ona gore erken alabılırz dedı endıselendm acıkcası
Sdkyszn Zeynoveannesi evet kader ortağıyız canımm😍 ya valla bazen dayanamıyorum gelsin istiyorum bi an önce normal sezeryan o da belli değil yetişemezse diye ödüm kopuyor 😢
Zeynoveannesi Sdkyszn ahhh sorma 🙄 instagramdan takipleşelim birbirimizi doğurunca haberimiz olsun 😂 yknelf ekle beni 😘
BurcuY umyhfsa GlsmZ kızlar Doğum yaptım💕 ikimizde çok şükür iyiyiz duyumuz geldi ağar topar hastaneye geldik bebek kakasını yaptığından dolayı acil sezaryene alındım 💕
umyhfsa BurcuY ya maşallah cok sevindim adınıza 😊 çok şükür darısı bizlere insalla. Kaç haftaliktiniz acaba
Tubademir85 umyhfsa son 18 🙏💙hazırlıklarım oğlumun odası hatta hastane cantamız bıle hazır, oğlumuzun keyfini bekliyoruz 💙😁gelısımı de şükür guzel 1 hafta önden gidiyoruz bakalım artık hayırlısı 🙏
umyhfsa Imom Ben de bende ama doğmasını daha çok istiyorum korku falan getirmemeye çalışıyorum aklıma 😊
Nuris_3461 umyhfsa sağol canım 38 +4 te doğurdum gebelik şekerim bar diye beklemek istemedi Dr 1 cm açıklık vardı prenses Doğum yaptım 9 saatte doğurdum çok şükür suni sancı almadan 🥰🥰 çok rahattı darısı sizlerin başına