umyhfsa istkizannesi neyse az kalemi günü de belli. Kalan işlerinizi halledin evle ilgilenin dua edin bol bol inşallah bide bakmışsınız kulağınızda inşallah 😊
umyhfsa Serencakarli herşey hazır olunca hiç gecmiyor ya. Şunu var bunu vr diye onaylanıyor insan herşey hazır olunca hiç hiç gecmiyor zaman 😁
umyhfsa ddmnrdgn haftaniz da çok yok ama ışte herkes bir değil. Allah yardımcınız olsun inşallah.Gece yatamamak be de de var dönmek falan zulüm gibi
ddmnrdgn umyhfsa valla öyleymiş herkeste başka oluyor. Benim vücut yapımla ilgili olduğunu söylüyor doktorum. Bebeğim büyük kalıyormuş. Allah hepimize kolaylık versin 🙏🏻
Ysmny enfla Bizimde o civarda doktor normal dedi evet daha fazla olanlar var ama 2 haftalık bi gerilik söz konusu değil
enfla Ysmny ya bnde sasırdm bebegın karın cevresı 34+3 mu ne cıktı dıger her yerı normal ama kılosu 2756 cıktı doktor zayıf ıkı hafta gerı bebegın takıp edıcez ona gore erken alabılırz dedı endıselendm acıkcası
Seydaruzgar umyhfsa son 10 ama yarın sabah yatışım yapılıyor 2 cm açılmam var bide nişanım geldi. Heyecan dorukta😢
umyhfsa Seydaruzgar hadi hayırlısı inşallah canım. Rabbim yardımcı olsn ☺güzel haberlerini bekliyoruz inşallah 😊
Nermin8181 39+5 ara Ara sancı var açılma yok son 2 yazıyo ama haftaya Cuma 41. Haftada yatış yapılcak suni sancıyla Doğum inşallah kendisi gelir 2 tane suni sancıyla Doğum yaptım zorlandım bu bari kendi sancımla olsa
Zeynoveannesi Sdkyszn yaaa dostum gel sarılak 😩 kader arkadaşım😍 valla çok sıkıldım kocamı da özledim her arayışta sancın falan yok mu ya gelmeye niyeti yok bu çocuğun diyo oda ahahaa💃🏻💃🏻
Sdkyszn Zeynoveannesi evet kader ortağıyız canımm😍 ya valla bazen dayanamıyorum gelsin istiyorum bi an önce normal sezeryan o da belli değil yetişemezse diye ödüm kopuyor 😢