Basakaya geçen yıl Doğum yaptım oğluma emzik biberon kısaca böle kötü alışkanlıklar edindirmedim lakin sun plansız sürpriz bi şekilde hamileyim ve oğlum aşırı meme düşkünü memede yatıp
Memede kalkar canı sıkıldıkça
Emer suan 1yasında ve kara kara Nası memeyi bırakacağımızı düşünüyorum bir yıldır oğlumu iki saat annemin yanında bırakıp doktora dahi gidemedim heryere oğlumla gidiyorum çünkü
Asla durmuyor emme istegi geldiğinde bölesi Meme bagımlısı ve ikinci çoçuğumda oğlum kadar memeye düşkün olursa Oğlumu
İhmal ederim diye korkuyorum. Bu yüzden emziğe ve biberona sıcak bakmaya başladım çünkü
Suan oğlum biberon kullanıyor olsaydı meme bırakırken rahat olurdum yani
Evet kötü bişi ama Çok çok kötü bişi olarak bakmamak gerek çalışan annelerimiz var diğer çocuklarına yetişmeye çalışan annelerimiz var ve öyle günde üç
Beş kez emmiyorlar bebekler saatler sürebiliyor emmesi öncelik anne iyi ise dinç ise enerjik ise bebeğiyle daha verimli
İlgilenebiliyor ama yazdıklarınızın tümü gerçek özellikle diş sorunu çok fazla olabiliyor emzik olayına yine çok sıcak bakamıyorum vicdan azabı çekerim sanırım emzik verirsem ama biberon kesinlikle benim için suan sıcak baktığım konu