AselAlaraa AliBinnur ayy dorma ya bn hep ağdaya gittim doğmdn sonra hormnlar değiştiği içinde epilasyona da gştmedm bugune kdr artık dopmdn sonra inşallah başka türlü çözm yok 🤣😂😂🤦🏽♀️🤦🏽♀️Ağda da her ay bna işkence gibi gelşyo çünkü artık dayanamıcam bide bunu deniyim dedim hiç denemedm çünlü inşAllah faydalı olur cnm 🙏baklm artık bi özel bölgeyi yapamam herlde son haftalarda göremediğim için onun için gdrm kuaföre gene okdr
AselAlaraa AliBinnur ağda yaptırıyosn 3 4 hafta tm rahatsn ki az az da çıkıyo üç haftadan sonra sinir oluyrm ya
mucize42 AselAlaraa bende var suda çalışıyor ışık tutmasıda görünmeyen tüyleri görmemi saglıyo kablosuz kullanılıyo kullanışlı dayanabilene ama cok acıyo bee sanki agda daha iyi gibi
AselAlaraa mucize42 ağdaya göre sanki daha kolaylk evde diye düşündm o yüzdn nasıl rahat edebiliyomsn cnm özel bölge hariç kullanmk şstyrm ağdada çünkü bnm 2 3 hafta sonra az az çıkıyo çok sinir oluyrm en azndn evde alırım dedim çıkınca hmn böyle uzamasını beklmk çok sinir bozucu ya
FnurGokcan AselAlaraa ben kullanıyorum canım kesinlikle daha az acılı oluyor ve çabucak bitiyor başlığı geniş olduğu için
AselAlaraa FnurGokcan ay valla saoln yorumlar için cidden kafam karışıktı ama bnm en çok snit olduğm ağdadan sonra 2 3 hafta rahat sonra çıkıyo ya gözüküyo bn hiç sevmyrm evde çıkınca gördükçe alırım dedim temiz olur ağdada çnkü beklmk gerekiyo uzamasını olmuyo yani
mucize42 AselAlaraa ağda gibi cıkma süresi fark yok bende ama dediğim gibi agdadan biraz fazla acı hissettim ben bikini bölgesi içinde kullanılıyo ama acısıda artıyo tabi zaten oraya egilip göremiyorz suanda:)
FnurGokcan AselAlaraa ben de aynı düşüncelerden dolayı biraz da korkarak almıştım ama beni memnun etti canım, yeni çıktığında bile alıyor ağda gibi bekletmiyor
Bulut74 AselAlaraa ben de 3 sene olacak alalı çok memnunum. Lazer yaptırdım, arada bacağımda çıkıyor. Rahatlık her açıdan, kablosuz kullanımı da çok iyi, en azından duşta rahatlıkla kullanıyorsun.
AselAlaraa Bulut74 aynn öylr cnmm alıvam sayenzde kafamdaki soru işaretleri gitti sayılır 😂🤣ewde dursn alıyımda doğurıyım inşAlalh sonra epilasyona bnde gidicmm
AselAlaraa mucize42 aynn görrmeyşz aynayla belki daha kokay olur 🤣🤣ya bn açıkcası bacağımda çanuk çıkıyo sinşr oluyrm yazda geldi hem 🙈🙈makşne olsa evde çıktıkca alırsn ama böylr ağda zamnını bekle ee ilk iki hafta rahatsn sonra çıkıyo diper iki hafta pantolonla gezicm 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Bulut74 AselAlaraa 🤣😂 epilasyona gidersen rahat edersin. Bacağım dışında başka hiç bir yerim de yok🙈 bacakta da 5-6 ayda bi çıkıyor yani 🤗 karar verdiğınde birkaç ay önceden jiletle al ki makina daha iyi görsün. Benim bacaklar ondan arada çıkıyor.
AselAlaraa FnurGokcan süper aynn 5 milime kdr alıyomş ışığıda var göremediğimz tüyler için süprr ya bşrazck pahalı diper serielre göre ama daha genş başlık suda kullanm vs
mucize42 AselAlaraa 🤣😂😂 etek boyuna kadar alıyo ya üşenenleer o geldi aklıma niyeyse:) bacak kol altı için ideal alınmalı her evde bulunmalı kullanışlı pratik bişey aslında acıyı azaltmak içinde bi kac farklı yere yapıp uyuşturunca alışılıyo aslında:)
AselAlaraa Bulut74 anldm cnmm 😂😂e okdrda çıkar 6 ayda bir makineyle işte alırsn ayy her ay aldırmk işkncee ya valla bide bkliyrm ya tam uzamadını off