AselAlaraa Anneler epilatör almak istyrm özel bölge dışnda kullanıcam braun silkepn 9 yeni çıkan onu almk istyrm normlde ağdaya gidyrm ama işkence oluyo en azdn özel bölge dışında hallederm onun için bi kuaföre gidrm dedim kullanalr varsa yazabilrimi nasıl işe yarıyomu ?
Ada06 AselAlaraa serisini açıkçası bilmiyorum canım . Kullanıyorum çok kullanışlı ama dediğim gibi batık yapıyor bende
AselAlaraa Ada06 bn çk kararsz kalmıştm da ama işkence gibi oluyo ağdada en iyisi dedim evde yapmak epilatör alıyıö diye
Ada06 AselAlaraa canım kolaylık olur senin içinde geç çıkıyo en azından ağda gibi 😄 biraz göbiş oldu göremiyorum alamıyorum ağdaya gidiyorum bu aralar 😄
Asyamur Ben kullanıyorum ama aşırı batık yaptı bende, evlenmeden önce ağda yapıyordum, evlenince kullanmaya başladım batıklarım çok fazla oldu
AselAlaraa AliBinnur cnmm boynerde de var bu en son çıkanı çok gzl araştrdm en iyisi. Bu 🤗🤗🤗🤗🤗❤️https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_braun-silk-épil-9-9-561-ıslak-ve-kuru-kablosuz-epilatör-epilasyon-6-adet-ekstra-1137308.html?rbtc=%7C%7C%7C%7Cp%7C%7C&gclid=EAIaIQobChMI_PfOjuqM4gIVgY2yCh1S6At-EAAYAiAAEgLma_D_BwE&gclsrc=aw.ds
Bulut74 AselAlaraa ben de 3 sene olacak alalı çok memnunum. Lazer yaptırdım, arada bacağımda çıkıyor. Rahatlık her açıdan, kablosuz kullanımı da çok iyi, en azından duşta rahatlıkla kullanıyorsun.
AselAlaraa AliBinnur ayy dorma ya bn hep ağdaya gittim doğmdn sonra hormnlar değiştiği içinde epilasyona da gştmedm bugune kdr artık dopmdn sonra inşallah başka türlü çözm yok 🤣😂😂🤦🏽♀️🤦🏽♀️Ağda da her ay bna işkence gibi gelşyo çünkü artık dayanamıcam bide bunu deniyim dedim hiç denemedm çünlü inşAllah faydalı olur cnm 🙏baklm artık bi özel bölgeyi yapamam herlde son haftalarda göremediğim için onun için gdrm kuaföre gene okdr
AselAlaraa AliBinnur ağda yaptırıyosn 3 4 hafta tm rahatsn ki az az da çıkıyo üç haftadan sonra sinir oluyrm ya