kyr9324 bende aldım alan çok kişi gördüm hepsi memnun
kyr9324 aynısından bende sipariş ettim ekstra salıncak aparatıda var üçlü set 890 tl bugun gelecek bakalım nasıl çıkacak
    • [silindi]

kyr9324 sakın almayın ben aldım çok kötü bir araba kullanılmıyor hİç, tekrar bebek arabası alıcam şimdi
      Akbasinci Herkes bütçesine ve ihtiyacına göre alabilir.Siz beğendiyseniz sorun yok gülerek kullanın 😊 Bende 1 milyara kapatsam alıpta pişman olmayacağım bi mdel bulsam çok sevinicem 😀
        • [silindi]

kyr9324 puset kısmı guzeldi diğer büyük kısmı çok kötü yatarken rahat değil otururken zaten oturamıyor aşağı kayıyor oturma yeri yok gibi birşey
        kyr9324 tabiki öyle canyon modeller çok pahalı bana göre sağlıklı sağlam olsun işimi görsün yeterli
        emreselvi o sayfayı bende takip ediyorum ama hergün farklı fiyat söylüyorlar o yüzden güvenemedim her yazana farklı bi fiyat vermiş bu nasıl iş anlamadım doğrusu
        @Dlrkzy bilmiyorum ki ben hiç yazmadım dmden eşimi ikna etmeye çalışıyorum bazen 1600 indirim var 1400 diyorlar 1100 filan olsa eşimi ikna edebilirim belki eltim beneto alacaktı bana ben istemedim çünkü tekerleği cabuk kiriliyormus
          emreselvi bende gitmeyi düşünüyordum ama aynı ürüne iki gün önce 1500 birine yazmış 1350 birine yazmış bana 1650 yazdı gidersende dikkat et kazıklamasınlar canım
          emreselvi anladım şekerim yine yapabiliyosan pazarlık yap derim çünkü fazla fiyat çekiyo gibi geldi bana dm atınca mağazaya gelirseniz indirim yaparız dediler
          kyr9324 fiyati çok uygun ama kumaşı dandik gibi duruyor e bebekte veya civilde bu model var canim çok guzel kumaşları bak istersen