Neslihan22 Tazeanne0134 akrky kizlar son adete gire 11+3 ama gecen hafta 11+4 cikti ultrasona gore doktor ikiliyi yapti 10 gun sonra gel kesin soylerim dedi sanirim birseyler gordu emin olmak icin 10 gun dedi😊
Tazeanne0134 Neslihan22 o zaman bende 9 temmuzda gidecem o zaman benim 10+4 de denk geliyor galiba o zaman söyler mı cinsiyeti acaba
Tazeanne0134 Neslihan22 banada ilk gittiğim de 12 nisan dah adet oldum son adet tarihimden hesaplayınca 10 haftalık oluyor ama 22 nisanda yumurtlama olmuş o zaman hamile kalmış olabilirsin dedi ona gorede 8+4 haftalık hamileyim
akrky Neslihan22 aa günümüz aynıymış :) ben ikili tarama yaptırmadım da pazartesi kontrole gideceğim en son 27 mayıs gitmiştim bakalım doktor ne diyecek :)
Neslihan22 Tazeanne0134 o kadar erken soyleyecegini sanmiyoru. Belli olmuyor cunki yine net 12 den sonra falan gormeye basliyorlar
Tazeanne0134 Neslihan22 hayırlısı olsun kuzum inşallah Bakalım erkek olunca erken öğrenmiyormuşsun galiba
Neslihan22 Tazeanne0134 evet oyle diyirlar ama ben kizimda 13. Haftada ogrenmistim 😊 bakalim bunda gorecek mi persembe
Betul3535 Kızlar bende 10+6 günlük hamileyim ve bir kaç gündür kasık ağrılarım var sizdede oluyor mu ?
Tazeanne0134 Betul3535 ben 8+4 haftalık hamileyim hâlâ kasıklarımda belimde ağrı var ve dahada olurmuş
ozguk Neslihan22 bende 8+4 ultrasona göre 8+6 ama adet tarihi hatırlamadıgım için satı dr belirledi 23 nisan olarak düzensiDi benim ocakdan beri tarih tutamadım ☺️
aslimutlu1 denizsmom dün bu şikayetim in doktora gittim gecenin bir yarısı . Normal dedi , belki idrar da iltihap olabilir ilac verdi . Bu arada bende 10+3 haftalıgım canım