Nurcan6148 Syst33 Banada gosterdi dinletmedi doktor.İyi degilmis bebegi yoruyormus bilimsel aciklamasi ne bilmiyorum
akrky Fatmisko anladım ara ara benimde oluyor ama çok değil şükür sonradan tutmak çok zor olacak diye bende elimden geldiğince tutuyorum
Neslihan22 akrky dogru bilinen yanlislardan biride bu evet ilk 3 ay cocuk anne depolarindan besleniyor ama anne duzensiz beslendigi icin depolarida cok saglikli olmuyor onun icin zaten cocugun gelisimi ozellikle organ gelisimi ilk 3 ay oldugu icin annelerin beslenmesi cok onemli mide bulantisi olan insanlara bile az ama sıķ yiyin diyorlar ilk 3 ay bende normalde oruclarimi.tutan bir insanim ama bu surecte tutmuyorum cunki ayaga kalktigim an elim.ayagim tutmuyor bazen o cocuk ben bu kadar kotuyken benden nasil beslensin benim doktorum ve bir cok doktor ilk 3 ay kesinlikle.orucu onermiyor
akrky Neslihan22 benim doktorum bisey söylemedi ve bende çok halsizlik olmadı bi sıkıntı da olmadı yani eğer anneler zorlaniyosa tutmayı önermiyorlar ama çok şikayetleri yoksa da sorun olmuyor kaldı ki bulantısı olan bir insan sık sık yese bile çıkardığı için pek bisey kalmıyor midede 😀 bünyeden bünyeye ya da hamilelikten hamilelikte değişiyor benim bulantım da hiç olmuyor mesela
Syst33 Neslihan22 bende doktora sordum yiyemiyorum midem bulanıyo bebek açısından risk olur mu falan dedim bebek yediklerimizi 12. Haftadan itibaren almaya başlıyomuş depolarımızdan kullanıyormuş.Gelişimiyle alakalı hiçbir sıkıntı olmaz dedi. Depolardan kullanması bebeğin gelişimi için sıkıntı değil annenin bitkin halsiz düşmesine neden olur bi süre sonra bebeğe fazlasıyla yetecek depo var zaten
Neslihan22 akrky benim bulantim var ama istifra yasamiyorum ama eger yemezsem elim ayagim tutmuyor ve tansiyonum dusuyor ama ben inanmiyorum ki uzun sure az kalinan vucudun saglikli depolama yapacagina zaten hamiellere oruc onun icin mecburi degil dinimizde sonra zateb tutuyorsun borclarini boyle bir durumda bile bile lades demek istemem bir can tasiyoruz artik tabiki yine de karar sizin
Aynurnaz mysteryy34 hiç birşey olmuyor 2 kere bakıldı bana zararlı birşey olsa yapmaz ki drlar h9c endise etmeyin açımiyor bile
mathsmom Benim de sat 20 Nisan, 19 Mayıs’ta çift çizgi çıktı, 20 Mayıs’ta beta hcg 120 idi, bugün tekrar baktırdım 686.4+6 görünüyor ama yüksek ihtimalle geç gebelik. Hcg değerleri çok mu düşük sizlerde durum nasıldı
akrky mathsmom Benim sat 3 nisandı 2 mayıs test yaptım pozitif cıktı ilk kan verdiğimde adetim 2 gün geçmişti 3 mayıs 182 çıkmıştı 7 mayısta tekrar verdim 692 cıktı diğer hafta keseyi gördük şimdi de kalp atışı duymaya gidicez 🤗
mathsmom akrky değerlerimiz hemen hemen aynıymış sağlıkla alalım kucağımıza hepimiz inşallah ☺️ Ben tekrar gitmedim doktora 14 Haziran’a randevu aldım biraz geç ama ancak o zamana ayarlayabiliyorum işlerimi
Melek14 Benim sat 17 nisan ilk beta hcg 170 çıktı 2 gün sonra 500 ve 2 gün sonra 1980 çıktı. Acaba bu şekilde değerleri olup ikiz gebelik ile karşılaşan varmı. Arkadaslar degerler hızlı yükseliyor diye ikiz olabilir diyorlar.
Neslihan22 Melek14 cogul geleblige benzemiyor benimde 118 den 646 oldu bende suphelenmistim ama tekti
CansuDRY 6+6 yız. 5+2 de kese görüldü. 6+2 de kalp atışını gördük. 7+2 de duymaya gideceğiz inşallah 🙏