Aynurnaz mutlu__son1209 evet genelde duyulmuyormus o haftalarda 7 den sonra duyuluyormus bekliyorum ışte
Vildann38 Ve herkesin ki farklı oluyor 5.haftada gördük keseyi kalp atışı için de randevuyu bekliyoruz
Merveyucel Kan degerleriniz nedir kizlar. Pazartesi gunu gittim 3353tu kan degerim benim goremedi keseyi yarin gidicem tekrar insallah goruruz hepimiz
Merveyucel egemn_mom3 doktoruum dediki bu degerlerden ustten gozukmesi lazim ya ikiz ya da dis gebelik dedi. Insallah kotu bir sey yoktur . Rabbim kimseye boyle kotu seyler yasatmasin
egemn_mom3 Merveyucel amin canım ben anlamıyorum bu doktorları benimkide haftama göre yüksekti dış gebelik olabil dedi ama çok şükür öyle bişey çıkmadı
Pavlov Ben 7+6 yım bulantı kusma hiç yok ancak 5.ve 6.haftalarımda çok fazla regl sancısı gibi kasık ağrılarım olmuştu, geçti şükür. Devam eden sadece uyku, sık wc ihtiyacı ve artan iştah durumları var😅 Yarın randevum var kalp atışını duymaya gidicez, inşallah duyarım da rahatlarım aklım orada.
avavav benimde cok fazla kasık ağrım olur , miyomdan dolayı sanırım. 5 cm miyom varmış 5 +3 te kese göründü. 6+3te farklı bir doktora gidip muayene olucam bir umut kalp atısı duyarız :D
ayln39 Ssh9496 bende 3.5 hafta lik ken kese göründü 5+4 de kalp atışı vardı ama herkesin aynı olmaz ilk çocuğunda 5 haftalıkken yeni kanda çıkıyordu
OgrtSemaa Canım bende 5. Haftada keseyi gördük. 8. Haftamızdayız şuan. Her sabah mide bulantısı kusma yaşıyorum. Gün içinde 2-3 dk regl sancısı yaşıyorum bazen 🙃doktorum gayet doğal dedi.
Aynurnaz Kumru82 benim adete 1 gün kala oldu canım 2 3 damla kahverengi leke şeklinde zaten kan vermiştim adeta 2 gun kala değerim 543 çıktı
Fatossa Arkadaşlar ben de şu an 6+0 dayım bugün kalp atışı için gittik maalesef duyamadık. Keseyi bile zor gördü. Alttan baktığı halde. Progesteron baktırdık bakalım yarın sonuç çıkacak çok korkuyorum