Aynurnaz Kızlar ben bugün sabah ilk defa aşırı bulantı yaşadım çalışıyorum birde otobüste ise geldim bulantim gitti birde sol tarafimda sürekli segirme oluyor hep sol tarafima kramp giriyor herşeyi solda hissediyorum birde uyku hali çok oluyor sizde neler belirtiler
Alessia Aynurnaz canım allah tamamını erdırsın ınsallah o bulantılar yenı baslıyoo 14 haftama kadar bulandı ve sureklı uyudum agrılar normal bebek yerlesıyor rahım buyuyor ve sık sık tuvalete cıkmayada hazır ol benım hala oyle orda uyucam yada bez takıcam 🤣
egemn_mom3 6+2gün lük oldu Bende kaşık ağrısı beşinci haftada çoktu azaldı mide bulantımda yok çok şükür
Kumru82 6+1 benimde sol kasıkda 5 hafta cok oluyordu suan daha seyrek bulantım bazen birden bastiriyor ama istifra edecek kadar değil uyku hali cok var progestana bağlıyorum ama kalp atışı için ne zman gideceksiniz
kevseraksoyy 6+6 dayım. Ve 2 haftadır bulantılar ve mide hazımsızlıkları yaşıyorum . En son dün doktorum vitamin ve zencefil karışımlı bir ilaç verdi yarın kullanmaya başlayacağım. Umarım faydasını görürüm . Çünkü çalışıyorum sabahları çok zorlanıyorum . Benim de sol tarafımda zaman zaman seğirme ve hafif kramplar oluyor. Nedenini bilemiyorum ama .
Ssh9496 5+5iz bulantım yok ama sancılarım oluyor regl sancısı gibi buda korkutuyor beni birde dün geceden bu güne kadar başım ağrıyor 5+3te gittim doktora keseyi bile zor gördü alttan muayene ederek fakat bebeği göremedi korkuttu beni sizler kaç haftada keseyi gördük? Ve kaç haftada kalp atışlarını duydunuz?
Aynurnaz Ssh9496 canım ben dede aynilari oluyor ben henüz gitmedim ilk muayeneye aile hekimin 7 hafta dolunca olunca git dedi 1 hafta sonra gidicem hem kalp atışı hem kese için inşallah duyarım
Vildann38 Ssh9496 regl sancısı gibi olması normalmış 7.haftadayım ben bu ara gecti agrılarım regl sancı için gitmiştim doktora normal dedi İnşaAllahh sizinde öyledir
ayln39 Ssh9496 bende 3.5 hafta lik ken kese göründü 5+4 de kalp atışı vardı ama herkesin aynı olmaz ilk çocuğunda 5 haftalıkken yeni kanda çıkıyordu
kevseraksoyy Kumru82 hayır üstten baktı . Keseyi de üsten bakarak görmüştük . Eğer üstten göremez /duyamazsak alttan vajinal ultrasonla bakarım demişti .
mutlu__son1209 Ben 6+2 yim 5+4 de keseyi göremedi doktor vajinal bakmaya gerek Yok dedi 15 gün sonra gel dedi hafif bulantılarım var am kusma Yok kaşık ağrım geçen hafta çoktu bu hafta az sadece aşırı halsizlik ve uyku halim var
Aynurnaz mutlu__son1209 uyku hali ve siz lik ben Dede var canım normal hepsi organlar oluşmaya baslibaşlıyor artık