Nur19 Özel bu ister tabi paran varsa yaptır özelde bu testleri daha çook yaptırcaksın ileriki haftalarındada 1 kereye mahsus olmuyor hormon testleri .
Dilber63 Birkalpdaha dun yapmadıklarını soyledıler bugunde yıne gıttım baska hemsıre yaptıklarını ddı
Birkalpdaha Dilber63 dün bi karısıklık olmus heralde canım yapıyor cünkü saglık ocakları herkes özele gidecek degıl ya
Dilber63 Reina bn saglık ocagında bugun yaptım canm baya tansıyonum dustu bıraz ara verdı hemsıre sonra devam ettı
Karakuzuu Sağlık ocağı her tahlili yapmıyor mesela Dvitamini folik asite bakmıyor. Bende özelde yaptırdım devlet ve sağlık ocağı hepsini yapmıyor diye. 365tl ödedim. 7 haftalıkken yaptırdım
Dilber63 Karakuzuu suan bn hepsını saglık ocagında yaptım sadece ıdrarları yapmıyolar oda 2tane onu da devlete yaptırım
Karakuzuu Dilber63 burda ki sağlık ocağında d vitamini ve folik asit yapılmıyormuş. Bu nedenle yaptıramadım ben mecbur özelde yaptırdım
Dilber63 Birkalpdaha aynn canm hemsıreye sordum dun bana boyle dedıler dıye olurmu ole sey yanlıs aktarmıslar dedı
Dilber63 Ftmemne bnö sadece ıkı testım akşdı ıdrarı yapmıyolarmıs onlarıda ozelde fıyat ogrenıp yapıcam