Dilber63 Gozdefiraf canm bugun gttım hemsıre yapmadıgıni soyledı burda bırcok arkadas yapıldıgını soyledı yarın tekrar gıdıcem
MAGnrhn Çok şaşırdım ben geçen hafta 30 TL ye yaptırdım İskenderun da özel bir hastanede ve tüm testlerim yapıldı
Zuzuum Dilber63 gayet iyi fiyat wermişler canım ben kanı sağlık ocağında yaptırıp idrarı gittiğim hastaneye yaptırıcaktım 3 ,4 değer için 350,400 ciwarı birakam sölemişlerdi tüm testleri 110 a yapıyosa dewlete gitmekte angaryaysa yaptır orda
Mutlu_E Dilber63 senin yine iyi demişler benim gittiğim hastanede 550 tl dediler bende sağlık ocağında yapılanları sağlık ocağında yaptırdım, geri kalanını da başka bir hastanede 140 tl yaptırdım 🤷🏻♀️
Dilber63 Cok saolun bılgılerınız ıcın bugun tekrar gıdıcem saglık ocagına baklam yapıcaklar mı 😇😇😇😇🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Mehlikan1 Dilber63 cNım bence iyi istemiş daha ıkılı tarama ve detaylı var ki 300 den asagı değil fıyatı
RukenYildiz Dilber63 ben özel muayeneye gidiyorum sağlık ocağında yaptırdım bu testleri sabah ona kadar vermen gerekiyor ertesi gün çıkıyor
Birkalpdaha Dilber63 canım kac test istedi bence özel icin iyi bile tutmuş, muayene ücretli cok pahalı olmuyor zaten ama testler cok tutuyor hele ki ilk haftalarda yapılan kan tam sayımı idrar testi falan baya iyi tutmuş ben cok daha fazla ödedim cünkü🤭
Dilber63 Kızlar cok saolun kızlar geldım baska hemsıre yaptıklarını soyledı yaptım sadece 2ıdrar kaldı onlarıda burda yapmıyolarmıs
Birkalpdaha Dilber63 benimde o civarlardaydı canım ama ben istanbuldayım sen bitlisteymişsin oradaki hastane fiyatlarını bilmedigim icin uygun demiştim ben fark oluyordur tabi ama saglık ocagında yaptırabılırsın😇
Dilber63 Birkalpdaha dun yapmadıklarını soyledıler bugunde yıne gıttım baska hemsıre yaptıklarını ddı